| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Tempahan T-Shirt Untuk Para Bloggers !



RM 20 
*tidak termasuk servis penghantaran.

namun, jika sambutan menggalakkan, harga akan jatuh RM 15 sahaja. so, jom tempah ramai - ramai. kalau LAMBAT, tak dapat :)

SAIZ : S - XXXL
*ukuran saiz, ikut yang kita biasa pakai. setakat ni, alhamdulillah. if kte tempah ikut saiz yang kte biasa, memang akan ngam :)

WARNA : HITAM

LENGAN PENDEK SAHAJA

BOLEH TULIS NAMA
tulisan www.fyapelangi.com tu, akan ditukar mengikut nama yang korang nak. kalau nak letak nama sendiri, silakan. nak letak link blog, pun boles. so, kalau bukan blogger pun, if nak tempah pun, takde masalah :)

TARIKH TUTUP : 17 DISEMBER 2012

BERMINAT ?
bole private message fya di FAN PAGEFACEBOOK atau TWITTER :)

MAKLUMAT TAMBAHAN :-
corak logo blogger tu, bersambung tau. so nya, separuh kat depan, separuh lagi kat belakang. kiranya, logo tu takkan tercerai lha. faham tak ? :P then, corak tu plak, tak hidup tau. just warna je macam tu. tapi, orait je kann ? HEHE.

Fya Pelangi di Utusan ?


huh ! 1 12 12. sedap tak tarikh tu ? HEHE. bangun pagi, terus ke kedai bawah. biasanya, kalau fya macam tu, gi carik makan je. tapi, tidak pula untuk harini. sampai kedai, tengok paper, adehhh. paper semalam ? mane paper harini ? ke aku awal sangat ? zzzz. lepas tu, tenung je paper tu. rase macam nak makan paper tu. da lha ngah lapar ni kann. HAHA. then, takpe lha. naik lha dulu. kang turun balik.

lepas tu, da sampai rumah, macam terdengar bunyi moto kat bawah. tetiba rase nak ngendap jap. tup tup, cina paper da sampai. penat tau nak turun balik. nak kena siap balik T.T then, turun je lha. sampai kedai, amik Utusan, dan belek lha dulu. eh, ade ke tak. tetiba selak, eh ehhh, ok beli :P fya sendiri pun terkejut. zzzz. abes perut pun tetiba rase kenyang, tak jadi nak beli makanan. bila da abes selak, oke. perut nak makanan. nape lha tadi tak beli sekali. *menyesal dengan diri sendiri. HAHA.


terima kasih Utusan :)
http://www.utusan.com.my/utusan/Hiburan/20121201/hi_05/Fya-Pelangi-mahal


ShareThis