Posts

Showing posts from February, 2013

Wordless Wednesday #31 - Winner !

Image

Wordless Wednesday #30 - New Social Media ?

Image

Download OST Setia Hujung Nyawa - TV 3

Image
yeahhh, ramai yang tergila menggilakan drama ini kann ? sweet katenya erk ? by the way, nak share ngan korang kat mane nak download lagu OST nya. HOHO.
Maafkan Aku by Last Minute >>SINI<<

Sifat Lelaki Yang Famous !

Image
oppps. gambar sekadar hiasan. HEHE.
baiklah. sebelum fya huraikan panjang lebar, adalah ingin memberitahu bahawa ini adalah hasil kajian berdasarkan pemerhatian fya sendiri. mungkin ada yang tak sama, tetapi kebanyakkannya adalah serupa. juga sebagai entry santai untuk mengenali diri mahupun orang disekeliling kita. so, enjoy your reading ! ;)
1. bajet bagus. ewww. macam kasar je kann bunyinya ? HAHA. well, maksudnya kat sini, perasan tak, lelaki kalau nak bercerita pasal diri dia, especially kat perempuan, dia akan cerita yang menunjukkan dia bagus sahaja. hish. jarang teramat sangat lelaki nak cerita benda buruk or mungkin akan menjatuhkan martabatkan dia sebagai lelaki even cerita yang dia nak cerita tu, takde lha hebat mane pooon. HAHA.
2. berfikir sebelum bertindak. okayy, katekan dalam situasi nak accident. kalau perempuan, mesti dia akan menjerit dulu and then baru nak fikir nak buat ape lepas tu. compare tu lelaki, even dia menjerit pun, fizikal dan akalnya pasti berfungsi untuk…

Melody Monday #10 - Di Antara Bintang

Image
maafkan aku selalu menyakitimu, mengecewakanmu, dan meragukanmu, tersadar aku memang kamu yang terbaik, menerima aku mencintaiku apa adanya.
diantara beribu bintang, hanya kau lha yang paling terang, diantara beribu cinta, pilihanku hanya kau sayang. takkan ada selain kamu, dalam segala keadaanku, cuma kamu, ya hanya kamu, yang selalu ada untukku.

DOWNLOAD Di Antara Bintang - Hello Band >> SINI <<
*HEHE. tahun baru, blog pun kena lha pakai baju baru :P