Posts

Showing posts from August, 2013

Ketika Aku Berbicara Sebagai Blogger.

Image
Kaifa halukum jami ‘annn ? antum semua sihat ? sunyi seketika rasanya teratak tercinta ini. Namun, setelah biarkan blog ni using begitu lama, tup tuppp ! terpacul lha idea nak mengarang beberapa topik yang tidak kurang menariknya. Dan mungkin, bole membuatkan kalian lebih gemar dan mencuba untuk berblogging ? hiks.
Mungkin sesetengah pihak akan cakap, kat mana hasilnya apabila berblogging, kannn ? bagi fya, pada permulaannya, fya jadikan blogging ni Cuma sekadar hobi. Alhamdulilah. Banyak yang fya belajar. Siket, siket. Then, mula minat dalam coding, design. Haaa. Rezeki jugak peee. Dapat ilmu. Rezeki, tak semestinya duit, kannn ?
Lepas tu, fya tolong member publish novel dia. Seperti yang korang tahu lha ( aceceh, macam lha orang tahu :P ) iaitu  &Novel Kontrak Janji Setia Antara Kita. See ? memula, sesaje je kannn ? lepas tu, terus dihidu publisher. Alhamdulillah J 


But sebelum tu pun, blog fya pernah masuk tb kata kooo. HEHE. Yang tu, fya yang sesaje test. Tup tup, dapat plak masu…

Wordless Wednesday #35 - Terima Kasih Kalian !

Image