Posts

Showing posts from October, 2013

Mini Giveaway By Nabila Medan

Image
CLICK BANNER!!

GIVEAWAY CAMBODIA BY fyapelangi.com

Image
SYARAT PENYERTAAN :
1. Follow blog picisan ini dan like : https://www.facebook.com/fyapelangi 2. Buat entry yang bertajuk : GIVEAWAY CAMBODIA BY fyapelangi.com 3. Ambil banner ini dan letakkan dalam entry tersebut serta linkkan kembali ke entry ini. 4. Pemenang akan menerima poskad dari Kemboja. TOP REFERRAL : blouse x 1 5. Hantar link entry anda tersebut ke entry ini.
maka bole lha join. fyi, blog ni tak femes pun. so, kebarangkalian untuk korang menang tu, tersangat lah cerah. bole kumpul kad dari obersea tu. HEHE.
giveaway ini TAKKAN terbatal sehingga tarikh tamat walaupun tiada penyertaan :)
*100 % fya yang sponsor sendiri. disebabkan pernah kena TIPU dengan sorang penaja ni sekali dengan penganjur tu yang semata - mata nak naikkan ranking blog dan bisnes. so, da tak payah percaya kottt. siapa yang makan cili, dia yang terasa pedasnya ;)

SENARAI HADIAH SINI