Posts

Showing posts from July, 2014

News: Penyokong Manchester United Diburu ?

Image
Assalamualaikum ;

Salam Ramadhan ea semua. Sunyi da blog ni ehhh. Aku pun 'mati kering' idea tak timbul. Alhamdulillah, ni Allah izinkan jugak aku menghapdate. Kehkeh.


Jersi terbaru untuk Home Kit Manchester United. Sudah bertukar sponsor tapi masih kekal manufacture. Adakah ini topik utama ? Ouhhh. Masih belum sebenarnya. Bole teruskan pembacaan.

Sekarang musim kelab² mempamerkan jersi terbaru. ManUtd, Liverpool, Arsenal, Barcelona. Aku dah tengok. Yang lain, aku tak tahu lha ape ceritanya. Aku admit bahawa mesti punya lhaaa ade antara jersi² tu buruk pada aku. Tapi perlu ke kita kutuk dan bahan supporters diorang ?

I'm ManUtd supporter. Bila keluar jersi baru ManUtd, datang lha sekor dua yang anti ManUtd, kutuk bagai. Siap suruh aku tukar design. What theee. Aku naik pangkat jadi peneraju kelab ke hape ? Semak. Ok. Rasa macam baru nak masuk mainpoint ni.

Bagi aku lha kan, perlu ke kita datang dan bahan member kita yang support team lain dari kita ? Effect makan minum …