| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Senarai Top 5 ABPBH 2013

Artis Baru Lelaki Popular
1. Achey
2. Dazrin
3. Mikael Andre
4. Nomad
5. Waris
Artis Baru Wanita Popular
1. Atikah Suhaime
2. Chacha Maembong
3. Elfaeza Ulhaq
4. Hanis Zalikha
5. Zara Zya
Pelakon TV Lelaki Popular
1. Adi Putra
2. Akim
3. Izzue Islam
4. Johan As’ari
5. Shah Iskandar
Pelakon TV Wanita Popular
1. Ana Dahlia
2. Fasha Sandha
3. Neelofa
4. Raja Ilya
5. Siti Saleha
Pelakon Filem Lelaki Popular
1. Aaron Aziz
2. Adi Putra
3. Pekin
4. Shaheizy Sam
5. Zizan Razak
Pelakon Filem Wanita Popular
1. Erra Fazira
2. Lisa Surihani
3. Nora Danish
4. Siti Saleha
5. Yana Samsudin
Artis Komedi Lelaki Popular
1. Ebby Yus
2. Jep
3. Johan
4. Rahim Sepahtu
5. Zizan Razak
Artis Komedi Wanita Popular
1. Didie Alias
2. Jihan
3. Noorkhiriah
4. Sharifah Shahira
5. Siti Chubby
Penyanyi Lelaki Popular
1. Awi Rafael
2. Black Hanifah
3. Hafiz
4. Hazama
5. Shahir
Penyanyi Wanita Popular
1. Alyah
2. Najwa Latif
3. Shila Amzah
4. Stacy
5. Yuna
Artis Duo/Berkumpulan Popular
1. Altimet & Awi Rafael
2. Forteen
3. Hyperact
4. Stacy & Akim
5. Tasha Manshahar & Syed Shamim
Pengacara TV Lelaki Popular
1. Datuk AC Mizal
2. Johan
3. Nabil Ahmad
4. Nik Michael Imran
5. Zizan Razak
Pengacara TV Wanita Popular
1. Adibah Noor
2. Erra Fazira
3. Fara Fauzana
4. Hazlin Hussain
5. Neelofa
Penyampai Radio Lelaki Popular
1. AG
2. Halim Othman
3. Johan
4. Kieran
5. Ray
Penyampai Radio Wanita Popular
1. Abby Fana
2. Dina
3. DJ Lin
4. Fara Fauzana
5. Norshela Baharudin
KATEGORI ONLINE
Artis Lelaki Stailo
1. Adi Putra
2. Awal Ashaari
3. Karl Shafek
4. Nazim Othman
5. Shaheizy Sam
Artis Wanita Stailo
1. Fazura
2. Mizz Nina
3. Scha Alyahya
4. Yana Samsudin
5. Ziana Zain
Gandingan Serasi Di Layar
1. Aaron Aziz & Nadiya Nisaa
2. Aeril Zafril & Wawa Zainal
3. Azlee Khairi & Zara Zya
4. Zizan Razak & Siti Saleha
5. Izzue Islam & Tiz Zaqyah
Watak Jahat Dalam Drama / Filem Popular
1. Datuk Rosyam Nor
2. Hanez Suraya
3. Izreen Azminda
4. Nabila Huda
5. Sofi Jikan
Artis Berpengaruh Di Laman Sosial
1. Datuk Siti Nurhaliza
2. Nora Danish
3. Shila Amzah
4. Yana Samsudin
5. Zizan Razak
Chef Selebriti Paling Popular
1. Chef Amran
2. Chef Anis Nabilah
3. Chef Nik Michael Imran
4. Chef Sherson Lian
5. Chef Wan
Aksi YouTube Paling Popular
1. Parodi Sayang (Bobo)
2. Parodi Gwiyomi (Nora Danish)
3. Anak Tomok OIAM Merajuk (Tomok)
4. Macam Cantik Je Macam Comel Je Versi Nasyid (Amar)
5. Mengajar Kanak-Kanak Riang (Mat Luthfi)
ANUGERAH PALING POPULAR BERITA HARIAN


Johan :)
by the way, semua keputusan atas tu just prediction aku je. actually, agak pelik dengan pencalonan top 5 kali ni. serius ramai yang aku tak kenal. deep tau maksud aku ni. wakaka.



Fakta Menarik - Handbag Untuk Wanita



haiii. apa khabar semua ? tergerak hati pula rasanya nak post pasal fakta ni. anddd for sure sangat lahhh berbaloi untuk kaum adam treat kaum wanita. haaa. isu ini bukan lah hanya untuk tertentu. malah untuk tatapan umum. okayyy ?


adakah pembaca tahu bahawa handbag adalah satu item yang sangat penting untuk kaum hawa. ia akan menampakkan handbag ni lengkap untuk sesuatu dress up. ia juga bole didapati dalam pelbagai jenis dan gaya tersendiri untuk ke manamana sahaja. let see lah kannn, even nak pergi lepak ngan members pun, kita ( wanita especially ) akan mahu bawak jugak satu beg sebagai pelengkap even dalam beg tu kosong. *eh, aku letewww :p


oraittt. ini adalah jenisjenis bag yang boleh kita grabbb kat pasaran sekarang. ade shoulder bags, tote bags, slings bags dan sebagainya yang turut dibuat dari kulit. jenis bag semua ni adalah untuk kesesuaian sesuatu majlis. contohnya, kalau majlis rasmi lah kannn, elok juga untuk clutches. namun, ade sesetengah orang lebih menggemari shoulder bags untuk majlis macam tu. depends. 


sekarang, bagi wanita lah kannn, handbag ini adalah satu investment yang mesti dan perlu untuk nampak anggun. malah, dengan satu handbag je pun, boleh guna untuk banyak kali dan banyak majlis. untuk lebih mudah, kita beli lah online. clickclick sajaaa. tak perlu berbaris panjang dan menunggu lama. tak lain tak bukan, semestinya di Zalora !

Zalora Malaysia terdapat pelbagai jenis jenama terkenal yang menawarkan koleksi handbags wanita yang menggunakan bahan-bahan yang cukup berkualiti. plus, harganya juga mampu milik belaka. malah koleksi beg di ZALORA MY itu juga unik dan stylish. so, tak rugi kalau kita beli and gayakannya ! seperti kita sedia maklum, zalora merupakan company yang tidak mencurigakan.

layari website Zalora untuk maklumat lanjut akan koleksi terkini mereka atau anda boleh saja ajukan sebarang pertanyaan di Twitter Zalora !

mudah sajaaa ! happy shopping :)



ShareThis