Posts

Showing posts from February, 2014

Senarai Top 5 ABPBH 2013

Image
Artis Baru Lelaki Popular 1. Achey
2. Dazrin
3. Mikael Andre
4. Nomad
5. Waris Artis Baru Wanita Popular 1. Atikah Suhaime
2. Chacha Maembong
3. Elfaeza Ulhaq
4. Hanis Zalikha
5. Zara Zya Pelakon TV Lelaki Popular 1. Adi Putra
2. Akim
3. Izzue Islam
4. Johan As’ari
5. Shah Iskandar Pelakon TV Wanita Popular 1. Ana Dahlia
2. Fasha Sandha
3. Neelofa
4. Raja Ilya
5. Siti Saleha Pelakon Filem Lelaki Popular 1. Aaron Aziz
2. Adi Putra
3. Pekin
4. Shaheizy Sam
5. Zizan Razak Pelakon Filem Wanita Popular 1. Erra Fazira
2. Lisa Surihani
3. Nora Danish
4. Siti Saleha
5. Yana Samsudin Artis Komedi Lelaki Popular 1. Ebby Yus
2. Jep
3. Johan
4. Rahim Sepahtu
5. Zizan Razak Artis Komedi Wanita Popular 1. Didie Alias
2. Jihan
3. Noorkhiriah
4. Sharifah Shahira
5. Siti Chubby Penyanyi Lelaki Popular 1. Awi Rafael
2. Black Hanifah
3. Hafiz
4. Hazama
5. Shahir Penyanyi Wanita Popular 1. Alyah
2. Najwa Latif
3. Shila Amzah
4. Stacy
5. Yuna Artis Duo/Berkumpulan Popular 1. Altimet & Awi Rafael
2. Forteen
3. Hyperact
4. Stacy & Akim
5. Tasha Manshahar & Sy…

Fakta Menarik - Handbag Untuk Wanita

Image
haiii. apa khabar semua ? tergerak hati pula rasanya nak post pasal fakta ni. anddd for sure sangat lahhh berbaloi untuk kaum adam treat kaum wanita. haaa. isu ini bukan lah hanya untuk tertentu. malah untuk tatapan umum. okayyy ?
HANDBAG !!
adakah pembaca tahu bahawa handbag adalah satu item yang sangat penting untuk kaum hawa. ia akan menampakkan handbag ni lengkap untuk sesuatu dress up. ia juga bole didapati dalam pelbagai jenis dan gaya tersendiri untuk ke manamana sahaja. let see lah kannn, even nak pergi lepak ngan members pun, kita ( wanita especially ) akan mahu bawak jugak satu beg sebagai pelengkap even dalam beg tu kosong. *eh, aku letewww :p

oraittt. ini adalah jenisjenis bag yang boleh kita grabbb kat pasaran sekarang. ade shoulder bags, tote bags, slings bags dan sebagainya yang turut dibuat dari kulit. jenis bag semua ni adalah untuk kesesuaian sesuatu majlis. contohnya, kalau majlis rasmi lah kannn, elok juga untuk clutches. namun, ade sesetengah orang lebih menggemar…