| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Fakta Menarik - Handbag Untuk Wanita



haiii. apa khabar semua ? tergerak hati pula rasanya nak post pasal fakta ni. anddd for sure sangat lahhh berbaloi untuk kaum adam treat kaum wanita. haaa. isu ini bukan lah hanya untuk tertentu. malah untuk tatapan umum. okayyy ?


adakah pembaca tahu bahawa handbag adalah satu item yang sangat penting untuk kaum hawa. ia akan menampakkan handbag ni lengkap untuk sesuatu dress up. ia juga bole didapati dalam pelbagai jenis dan gaya tersendiri untuk ke manamana sahaja. let see lah kannn, even nak pergi lepak ngan members pun, kita ( wanita especially ) akan mahu bawak jugak satu beg sebagai pelengkap even dalam beg tu kosong. *eh, aku letewww :p


oraittt. ini adalah jenisjenis bag yang boleh kita grabbb kat pasaran sekarang. ade shoulder bags, tote bags, slings bags dan sebagainya yang turut dibuat dari kulit. jenis bag semua ni adalah untuk kesesuaian sesuatu majlis. contohnya, kalau majlis rasmi lah kannn, elok juga untuk clutches. namun, ade sesetengah orang lebih menggemari shoulder bags untuk majlis macam tu. depends. 


sekarang, bagi wanita lah kannn, handbag ini adalah satu investment yang mesti dan perlu untuk nampak anggun. malah, dengan satu handbag je pun, boleh guna untuk banyak kali dan banyak majlis. untuk lebih mudah, kita beli lah online. clickclick sajaaa. tak perlu berbaris panjang dan menunggu lama. tak lain tak bukan, semestinya di Zalora !

Zalora Malaysia terdapat pelbagai jenis jenama terkenal yang menawarkan koleksi handbags wanita yang menggunakan bahan-bahan yang cukup berkualiti. plus, harganya juga mampu milik belaka. malah koleksi beg di ZALORA MY itu juga unik dan stylish. so, tak rugi kalau kita beli and gayakannya ! seperti kita sedia maklum, zalora merupakan company yang tidak mencurigakan.

layari website Zalora untuk maklumat lanjut akan koleksi terkini mereka atau anda boleh saja ajukan sebarang pertanyaan di Twitter Zalora !

mudah sajaaa ! happy shopping :)



1 Comment[s]:

Shiqin Sunshine said...

wahhh fya da slalu shopping zalora eyk....huhu

ShareThis