Posts

Showing posts from June, 2014

Tips Nak Minat Bola - #WorldCupVersion

Image
haaa. fes, kena kenal ini logo. kalau tak kenal, mohon clash. HAHA. hai geng ! da lama rasenya tak mencoret sebarang idea yang melimpah selimpahnya ni. disebabkan 5PA1N kalah semalam, teruk aku kena bahan, so macam terdetik nak lontarkan idea ni. mesti gegirl di luar sana macam nak maki hamun je sebab pakwe korang sanggup tak tido sebab nak tengok bola dari nak bergayut or mesej korang kannn ? so, ni memang aku provide tips untuk korang. kalau awek korang yang layan bola, tapi korang tak... haaa. untuk golongan korang jugak lha ea. wakaka. aku memang menyampah kalau gegirl minat bola sebab pakwe. korang seolah-olah macam takde pendirian. habis, kalau kau clash, kau da tak minat lha ? zzzz. macam ni. bukan tak boleh. cuma, cuba korang masukkan diri korang sekali dalam dunia bola pasangan korang tu. katekan pasangan korang sokong GERMANY. okayyy, korang cari lha sebab kenapa mungkin pasangan korang tu sokong GERMANY. then, keep asking them why. so, nanti korang akan adapt tau. next, jo…

Wordless Wednesday #38 - Instagram

Image
Assalamualaikum ;



posted from Bloggeroid

Wordless Wednesday #37 - Episod Runningman Semakin Bosan ?

Image