Posts

Showing posts from June, 2011

Wordless Wednesday #3

Image
salam setia ;



20 Top Ranking Jejaka Kacak Di Malaysia.

Image
salam setia ;
pilih - lah yang mana nak. top ranking handsome malaysian punya :D
20. Fizo Omar (pelakon)

19. Syamsul Yusof (pelakon/pengarah)

18. Aaron Aziz (pelakon)

Contest: Fya Pelangi Bikin Kecoh !

Image
salam setia ;
ini post disalotep until tonite sahaja ! last !

hai bloggers. tiba - lah saat setia nak buat contest pulak. yela. asyik join orang je.
apa kata, setia yang buat pulak, kan ? :)
berminat tak ?


contest ni pasal setia nak korang citerkan apa yang korang nak sangat - sangat. contohnya, nak jadi angkasawan ke nak kawen dengan asyraf muslim ke nak sentuh awan pakai sudu ke nak berlakon ngan sam dalam kongsi ke pape je - lah. tak kisah - lah logik atau tak.
TERPULANG !
yang pasti, korang kena citer mende tu. oke ? jelas ? then, korang letak - lah gambar yang sesuai sebagai penghias entry korang tu. ada markah bonus di situ. oups ! terlepas cakap plak. hehe.

Wordless Wednesday #1

Image
salam setia ;
this is my first entry for WW. so, nothing to say. only the pics for everything without any description.