| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

20 Top Ranking Jejaka Kacak Di Malaysia.

salam setia ;

pilih - lah yang mana nak. top ranking handsome malaysian punya :D

20. Fizo Omar (pelakon)


19. Syamsul Yusof (pelakon/pengarah)


18. Aaron Aziz (pelakon)

Contest: Fya Pelangi Bikin Kecoh !

salam setia ;
ini post disalotep until tonite sahaja ! last !

hai bloggers. tiba - lah saat setia nak buat contest pulak. yela. asyik join orang je.
apa kata, setia yang buat pulak, kan ? :)

berminat tak ?


contest ni pasal setia nak korang citerkan apa yang korang nak sangat - sangat. contohnya, nak jadi angkasawan ke nak kawen dengan asyraf muslim ke nak sentuh awan pakai sudu ke nak berlakon ngan sam dalam kongsi ke pape je - lah. tak kisah - lah logik atau tak.

TERPULANG !

yang pasti, korang kena citer mende tu. oke ? jelas ? then, korang letak - lah gambar yang sesuai sebagai penghias entry korang tu. ada markah bonus di situ. oups ! terlepas cakap plak. hehe.

Wordless Wednesday #1

salam setia ;

this is my first entry for WW.
so, nothing to say. only the pics for everything without any description.




ShareThis