Posts

Showing posts from May, 2013

Mencari Sponsor - Topup Giveaway !

Image
apa khabar kaliann semua ? macam mana dengan kehidupan ? tunggu entry baru tak ? cehh. da lha lame tak update, bajet retis plak erk ? HAHA. okayy okayy.

tujuan untuk entry kali ini adalah ingin mencari sponsor yang berminat untuk sponsor topup. tak kisah lha nak bagi berapa nilainya or untuk line apa pun. yang penting, haruslah TOPUP. dan blog para sponsor pasti akan dipromote dalam entry khas, in sha Allah. sekiranya para sponsor ade tetapkan terma dan syarat seperti para peserta dikehendaki untuk follow blog, like page, follow twitter adalah diterima.
tujuan giveaway ni jugak adalah untuk mengeratkan ukhuwah antara para blogger. disamping menggalakkan kita semua untuk bersedekah kepada saudara yang mungkin kita tak pernah kenal. ade rezeki, Allah izinkan, bole lha menlanjutkan lebih lagi ukhwah tu. tak macam tu ? :)
tarikh nak buat giveaway, belum pasti. tapi, andai para sponsor dah bagi banyak respon dalam masa musim cuti sekolah ni, pasti fya akan lantas dengan pantas untuk menga…