| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Mencari Sponsor - Topup Giveaway !


apa khabar kaliann semua ? macam mana dengan kehidupan ? tunggu entry baru tak ? cehh. da lha lame tak update, bajet retis plak erk ? HAHA. okayy okayy.


tujuan untuk entry kali ini adalah ingin mencari sponsor yang berminat untuk sponsor topup. tak kisah lha nak bagi berapa nilainya or untuk line apa pun. yang penting, haruslah TOPUP. dan blog para sponsor pasti akan dipromote dalam entry khas, in sha Allah. sekiranya para sponsor ade tetapkan terma dan syarat seperti para peserta dikehendaki untuk follow blog, like page, follow twitter adalah diterima.

tujuan giveaway ni jugak adalah untuk mengeratkan ukhuwah antara para blogger. disamping menggalakkan kita semua untuk bersedekah kepada saudara yang mungkin kita tak pernah kenal. ade rezeki, Allah izinkan, bole lha menlanjutkan lebih lagi ukhwah tu. tak macam tu ? :)

tarikh nak buat giveaway, belum pasti. tapi, andai para sponsor dah bagi banyak respon dalam masa musim cuti sekolah ni, pasti fya akan lantas dengan pantas untuk menganjurkan GIVEAWAY yang gilang gemilang ni. cehh :D

ouhh yaa, bila nak tutup mencari sponsor ni ea ? fya pun tak pasti bila. takut terawal atau lambat sangat. so, selagi giveaway fya ni belum bukak, selagi tu nak sponsor, sponsor je lha :)

ini adalah giveaway buat pertama kalinya by fyapelangi.com *teratak ni lha. HEHE. so nya, kalau ade tersalah silap atau idea yang lebih bernas, bole lha ajukan. takde masalah :)

berminat ? bole komen kat entry ni. atau kalau macam ragu ke ape kann, bole direct terus ke twitter, facebook atau page fya. semuanya ade kat sidebar kanan :)

okayy lha. sekian sahaja entry untuk kali ni ! uhibbukum fillah !

5 Comment[s]:

Norlina Mohd Salleh said...

Xkesah ke berapa ringgit untuk sponsor ?

Fya Pelangi said...

yup, tk kisah nk bg brape2 pun :)

Cicie Ieqa said...

cmne nak jadi sponsor ?

Cicie Ieqa said...

saya dah hantar confirmation kt twitter . nama twitter saya @aufacicie

LIA AMYLIA said...

Assalamualaikum...
Nak jadi SPONSOR GA tu..
Akak BLEY SPONSOR RM10 top up apa sahaja sbyk 2 org pemenang dan t-shirt/blouse 2 helai dan 1 tudung sahaja.

SYARAT: Perlu jadi FOLLOWER 3 blog ...

So mcm mn, APPROVE tak utk jadi sponsor ini???

TQ.
Wassallam.

ShareThis