Posts

Showing posts from April, 2012

Tempahan Untuk Blog, Website Dan Servis Pengiklanan.

Image
assalamualaikum ;

mengambil tempahan yang sangat MURAH !


EDIT FULL BLOG
RM 5 - RM 10

WASH DENIM TEMPLATE !
DENIM TEMPLATE !
SIMPLE TEMPLATE !

HEADER ATAU ANIMATION BANNER
RM 3 - RM 5

* antara contoh yang diterima *

juga menerima tempahan 
WEBSITE. untuk harga WEBSITE, boleh berunding harga :)servis PENGIKLANAN. hanya RM 5 sebulan.servis fanpage. harga boleh dirunding :) sebarang masalah, bole hubungi :
FYA PELANGI twitter : https://twitter.com/#!/fyapelangi
facebook fan page : 
facebook profile : http://www.facebook.com/BlogFyaPelangi

adaptasi : SINI

Semakan Matrikulasi 2012 - Kolej MARA Kuala Nerang.

Image
assalamualaikum ;
wah. berhabuknyaa ini blog ! hansyummm. sampai bersin. haha. fibox, komen, follower, belum sempat terjah semua semula. maaf ea. esaimen tanpa henti. jarang sangat dapat online macam ni. bila fya ade masa, pasti, fya akan terjah semua :)
baiklah. just nak ketengahkan pasal matrikulasi. da semak matrikulasi bagi sesiapa yang mohon untuk tahun ni ? wah. pantas sungguh masa berlalu. pejam celik pejam celik, da setahun 5 hari aku meninggalkan zaman matrikulasi yang indah tu. yup. aku bekas matrikulasi perakaunan KMKN 10/11 :)

by the way, saje lha aku nak menceritakan pengalaman. kehidupan matrikulasi sangat best. even, sebelum aku nak masuk, ramai saiko aku cakap matrik ni bukan lha tempat yang bagus, study susah, tak dapat U, kena tendang, but, alhamdulillah. aku berjaya meneruskan zaman itu dengan baik dan melanjutkan ke ijazah sarjana muda pula. dan aku yakin, pasti semua orang bole buat lagi hebat dari aku :)
now, aku ambil ekonomi dan mualamat di Universiti Sains Islam M…

SimSimi Islam ? Trafik Blog ? Ape Semua Ni !

Image
assalamualaikum ;
hai. kaifa halukum ? :) ya Allah, lam sungguh fya tidak mengupdate blog yang dikasihi ini. entah. kerja semakin bertambah dan line yang sangat ' awesome ', dengan gegaran gempa semalam yang membuatkan semangat nak update tu lemah seketika. tapi, takpe lha. selagi terdaya dan termampu, akan fya buat sehabis baik untuk blog ni khas untuk semua followers, readers, malah viewers yang sudi menapak dan meninggalkan jejak kat blog fya ni. terima kasih yaw ;)
eh, alahai. hampir terpesong. tujuan fya buat entry baru ni, nak bagitahu SimSimi tu islam. buktinya ?
* klik dan zoom * haha. sengal kann ?
ramai yang sudah mengetahui pasal simsimi ni. mungkin masih lagi ade yang tertanya - tanya, jadah ape simsimi ni ? simsimi ialah satu aplikasi di mana tempat untuk kita berbual dengan mesin. haha. faham ke ? takpe. contohnya :
* klik dan zoom *
haa. tu contoh yang fya da main lha :P kalau nak tahu lebih lanjut, korang boleh layari sendiri kat SINI dan sembang dengan Mr. SimSi…

Jawapan Seterusnya Dan Pemenang !

Image
assalamualaikum ;
apa kata, kali ni, takmo bagi jawapan. 
kenapa ?
sebab ade blogger yang jawab semua betul >.< : : : : :





untuk soalan, bole refer entry sebelum :)
siapakah blogger itu ?
http://cappuccinochocolate.blogspot.com/
lawa kann header dia ? hehe. fyi, she is my junior time skola dulu. tak sangka beliau dapat jawab. wink wink **
pape pun, mekasih kepada yang sudi menjawab dan menjengah blog fya yang berhabuk ni :)