| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

SimSimi Islam ? Trafik Blog ? Ape Semua Ni !

assalamualaikum ;

hai. kaifa halukum ? :) ya Allah, lam sungguh fya tidak mengupdate blog yang dikasihi ini. entah. kerja semakin bertambah dan line yang sangat ' awesome ', dengan gegaran gempa semalam yang membuatkan semangat nak update tu lemah seketika. tapi, takpe lha. selagi terdaya dan termampu, akan fya buat sehabis baik untuk blog ni khas untuk semua followers, readers, malah viewers yang sudi menapak dan meninggalkan jejak kat blog fya ni. terima kasih yaw ;)

eh, alahai. hampir terpesong. tujuan fya buat entry baru ni, nak bagitahu SimSimi tu islam. buktinya ?

* klik dan zoom *
haha. sengal kann ?

ramai yang sudah mengetahui pasal simsimi ni. mungkin masih lagi ade yang tertanya - tanya, jadah ape simsimi ni ? simsimi ialah satu aplikasi di mana tempat untuk kita berbual dengan mesin. haha. faham ke ? takpe. contohnya :

* klik dan zoom *

haa. tu contoh yang fya da main lha :P kalau nak tahu lebih lanjut, korang boleh layari sendiri kat SINI dan sembang dengan Mr. SimSimi tu ea ;) by the way, semasa fya menerjah website tersebut, fya terjumpa :

* klik dan zoom *

yang ni, memang tak tahan. sengal. haha. entah sape lha yang ajar simsimi jawab macam tu. ouh yaa ! korang jugak bole mengajar simsimi tu. sedikit sebanyak, bole lha kot untuk menambahkan aktiviti korang time kebosanan melanda tu ;)

dann ! kepada bloggers, tahukah anda bahawa simsimi juga mampu menaikkan traffik anda ?

alhamdulillah. terima kasih ea simsimi :) bagaimana nak buat ? korang bole ajar simsimi tu macam mane nak jawab soalan. haaa. kalau still blur lagi, lekas bukak http://simsimi.com/talk.htm dan main ! :D namun. . .

simsimi datang blog fya :D tapi, pandai pulak si ' simsimi ' tu bagi komen pasal blog fya ehh ? ==" tapi, takpe lha. sebenarnya, secara tak sedar, even ' simsimi ' tu dah komen macam tu, dia still datang blog ni. sedikit sebanyak, membantu peningkatan trafik blog ni. hehe. thanks by the way ;)

last but not least, jom main :D


4 Comment[s]:

Farah said...

macam2 bleh buat sekarang ni ye

C'Jai said...

Teringin nk klik..tapi tak try lagi.....tunggu ada kelapangan baru nk jelajah...syukran kongsi..

captainaidzam said...

link dengan entry neh . hehe .

cik pha said...

hahhaha jeless lettew ngn belog mu

ShareThis