| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Tempahan T-Shirt Untuk Para Bloggers !



RM 20 
*tidak termasuk servis penghantaran.

namun, jika sambutan menggalakkan, harga akan jatuh RM 15 sahaja. so, jom tempah ramai - ramai. kalau LAMBAT, tak dapat :)

SAIZ : S - XXXL
*ukuran saiz, ikut yang kita biasa pakai. setakat ni, alhamdulillah. if kte tempah ikut saiz yang kte biasa, memang akan ngam :)

WARNA : HITAM

LENGAN PENDEK SAHAJA

BOLEH TULIS NAMA
tulisan www.fyapelangi.com tu, akan ditukar mengikut nama yang korang nak. kalau nak letak nama sendiri, silakan. nak letak link blog, pun boles. so, kalau bukan blogger pun, if nak tempah pun, takde masalah :)

TARIKH TUTUP : 17 DISEMBER 2012

BERMINAT ?
bole private message fya di FAN PAGEFACEBOOK atau TWITTER :)

MAKLUMAT TAMBAHAN :-
corak logo blogger tu, bersambung tau. so nya, separuh kat depan, separuh lagi kat belakang. kiranya, logo tu takkan tercerai lha. faham tak ? :P then, corak tu plak, tak hidup tau. just warna je macam tu. tapi, orait je kann ? HEHE.

7 Comment[s]:

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, menarik... nak tempah! hehe

Alynn Nyzaa said...

cantik..lengan pendek je ke?

Zhura Zainal said...

Wahhh !! Bt couple tee ni mmg terbaekkk la.. ^.^

Btw,Meh jenguk tudung bawal baru di blog Zhura.. ;)

http://zhura-territory.blogspot.com/2012/12/tudung-bawal-layer-pelangi-collection.html

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kita semua selalu dihadapkan pada ribuan kesempatan emas yang tersamarkan dengan baik oleh kesulitan.

Nabilah Lokaman said...

alaa , nak lengan panjang :'(

✿Gucciey Lavender✿ said...

lengan pnjang takde ? urrmm

haniey92 said...

nak tempah.....

ShareThis