| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Fya Pelangi di Utusan ?


huh ! 1 12 12. sedap tak tarikh tu ? HEHE. bangun pagi, terus ke kedai bawah. biasanya, kalau fya macam tu, gi carik makan je. tapi, tidak pula untuk harini. sampai kedai, tengok paper, adehhh. paper semalam ? mane paper harini ? ke aku awal sangat ? zzzz. lepas tu, tenung je paper tu. rase macam nak makan paper tu. da lha ngah lapar ni kann. HAHA. then, takpe lha. naik lha dulu. kang turun balik.

lepas tu, da sampai rumah, macam terdengar bunyi moto kat bawah. tetiba rase nak ngendap jap. tup tup, cina paper da sampai. penat tau nak turun balik. nak kena siap balik T.T then, turun je lha. sampai kedai, amik Utusan, dan belek lha dulu. eh, ade ke tak. tetiba selak, eh ehhh, ok beli :P fya sendiri pun terkejut. zzzz. abes perut pun tetiba rase kenyang, tak jadi nak beli makanan. bila da abes selak, oke. perut nak makanan. nape lha tadi tak beli sekali. *menyesal dengan diri sendiri. HAHA.


terima kasih Utusan :)
http://www.utusan.com.my/utusan/Hiburan/20121201/hi_05/Fya-Pelangi-mahal


22 Comment[s]:

Hasnizah Zaini said...

wah..tahniah,dah jd blogger terkenal kau..anyways gud luck in ur life..:)

Zaf98 said...

wahhh!!! bl0g akak masuk utusan!!! TAHNIAH, TAHNIAH!!! n___n
tak sabar nak tunggu ayah saya bawak balik suratkaba! hehee...
ayah saya pun kuar suratkaba utusan gak~ xD heheee~~~

Fendy said...

tahniah2

Iffah Afeefah said...

wah tahniah la

tmpang gmbira

Nyamuk Terbang said...

nak sign nak sign...kihkih

Aril Impian said...

Tahniah pencapaian yang terbaik...masuk paper hari saya support

Mohammad Thaqib said...

Maaf, tak baca paper. Baca blog aje. Kekekeke.

By the way, tahniah. Dan Alhamdulillah. :)

baby comel said...

Wah tahniah tahniah.. Hebat tu :)

Miss Fyqah said...

Tahniah Fya! :)

ainol akasyah said...

tahniah .. untung nyer masuk utusan .. mesti popular lpas nie hehe

Panda Comel said...

Congrates Kak :> From your junior

Anonymous said...

hamboih3!

siap masuk paper lai tuh!!

TAHNIAH!!

TUTORIAL:CARA ISI MINYAK DENGAN HARGA MURAH ATAU PERCUMA!
HOT:10 Alasan Famous Kenapa Free Hair Itu Lebih Bagus Dari Bertudung!

Aina Sofea said...

Congrats dapat masuk paper . Untung ... Eh , bagilah tips siket nk masok dlm paper .. Haha .

Ash Give said...

wah tahniah..

kyo_9 said...

fuiyoo..
selepas ni boleh la try masuk Harakah plak~ :p

wisata bakti alam said...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

deno said...

wah!!!! tahniah! femes youuu... deno dah baca pasal fiya... deno datang sini dari utusan la.. hehe... btw, deno folo blog fiya :)

kopi pasta said...

fuyoo retis. segan lak aku nk menegur...:P

Ain Dzaya said...

wah dah jadi fofular...tahniah!

Ain Dzaya said...

wah dah jadi fofular...tahniah!

leogurl94 said...

wahhh ... Hebat hebat . Hee ^^

zahidahwahid said...

tahniah...

ShareThis