Me Celebration - 2 years For Blogging !

assalamualaikum ;


haizz. ni entry yang da lame sangat nak buat. actually, 15th August 2012 genaplah fya 2 tahun sebagai blogger. ape yang fya dapat lihat, untuk permulaan blogging, agak kurang matang, takde matlamat. seolah - olah, buat kerja yang tak nampak hasilnya. then, lelama, belajar siket, bole lha kot. agak maju lha dari dahulu even tak sehebat yang lain. HEHE.

jumlah posts = 226
jumlah komen = 2498
jumlah followers = 1704
page rank = 1 *still tak berganjak :(

alahai, malunya. even da 2 tahun blogging bukan gah mane pun hasilnya. org lain, baru sebulan dua blogging, da menunjukkan hasil yang hebat. haizz. sangat memilukan :O

btw, fya sambut tau sempena da 2 tahun blogging ni kat Kinta City Ipoh tau. siap iftar, boling. nampak tak semangat tu ? HEHE. nak tengok pics ? nahhh.





amacam ? korang ade celebrate ? takde kann ? HIHI. eh, ni entry ' annivesary ' tahun lepas >SINI<

psssst : actually, ni reunion sekolah rendah yang kebetulan jatuh pada hari sama. saje nak gempak lebih. HAHA. lepas ni, nak update pasal kenduri VS reunion tadi plak. HEHE. and and, mood raye da hampir abes. so, kena tukar lagu kot ehh :P

Comments

Cik Rongoks said…
tahniah !
keep on blogging ^^
congrates...hehe....alamak BL tak igt la bila start berblogging...hihi kena punggah arcive la jawab nye hihihi