| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Ku Masih Bernyawa ! Sudah Genap Setahun !

salam setia ;

* entry yang menggunakan aku *

alhamdulillah. aku masih dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki untuk menaip entry pada malam yang sunyi sepi ni. memang aku terniat nak buat entry ni. tapi, nak tunggu genap setahun :)

genap setahun yang aku maksudkan adalah


yang lahir pada 15 ogos 2010. tarikh keramat yang pasti takkan dilupakan. blog yang diciptakan tanpa niat. blog yang mengisahkan peribadi pada asalnya. yang kini menjadi tatapan umum. itulah blog, SANGAT SETIA.

total 288 posts ( ntah hape ke mende post, aku tataw ) haha. 541 follower ( sape stalker, aku tataw jugak ).

antara entry yang paling aku puas hati dan mendapat pageview tertinggi


kawan - kawan yang pernah mengupdate Fya Pelangi di entry mereka
Happy Birthday Sayang - by Captain Aidzam
Pokok - by Aleeya Liya
Hadiah untuk CX dan Fya - by Musicbrilliant
Hadiah Untuk Fya Pelangi - by Amani The Craziest
Entry Terharu - by Alepridz
Menghargai - by Kenny Armada
Bro Ahmad - * maaf. tak ingat tajuk entry. tapi, memang ade :)

yang lain pun kalau ada, aku tak letak dalam ni, rojer ehh :) mungkin terlepas pandang lha tu :P

hadiah untuk pengomen tertinggi Syera Meteora


aku tau, korang mesti nak tanya. nape dodol tu cantik sangat, kan ? haha. itu adalah tajaan oleh Nurdani. serta, tak lupa kepada Jejaka Terhangat yang pernah meletakkan link ini di entry beliau. AdamXis yang banyak membantu. serta, blog kedua aku yang sentiasa menemaniku dalam berblogging, Second Sangat Setia.

dan juga



TERIMA KASIH SEMUA !

peace ^.^

33 Comment[s]:

syErAh said...

ehh? tak sangka aku pengomen tegar..xD

cantik doodle tuh...duit raye xde? =p

terharu ni..huhuhu

FYA PELANG! said...

@syErAh: haha. cetak sendiri lha ehh. :D

►AdamXis◄ said...

assalam...eh eh eh.dah setahun dia blogging rupanya...lg berpengalaman dari adam...hu3

fiq. said...

wah, tahniah fya, dah setahun dah ek,,,tak sabar nak buat entry cm ni bila menjelang annivessary saya nanti,,hukhuk

tahniah untuk fya!!! happy blogging

sergeant keroro said...

hehe, blog kedua untuk ape?? XD

semoga terus berblogging =)

My Name is Mar said...

thanx for the backlink!

FYA PELANG! said...

@fiq.: wow pollower da beribu, sdgkan blum stahun ? wah2. hebat lha korang ni. . .

FYA PELANG! said...

@sergeant keroro: utk wt sgle bagai yg fya xbole wt utk blog ni. ce bkak 2nd blog tu. mmg mrapu kan ? :)

FYA PELANG! said...

@My Name is Mar: sama sama :)

LemonSusu Skyjuice said...

sayanak hadiahhh jugakkkkkk..ooohhh peleasghhhh..happy besday to belog fya :P

FYA PELANG! said...

@LemonSusu Skyjuice: haha. typo maii daa :D

Amanina Azizan said...

thanks u kak fya... :)

N amani harap kak fya tros berblogging tau :)

AleeyaLiya said...

ouh da setahun rupanya..hihi..
liya lmbat lagi nk setahun blogging..hihi..

Mss Ieza said...

wahh..congrets ye :D

FYA PELANG! said...

@Amanina Azizan: hehe. sbg penghargaan. utk trafic bersama :)

FYA PELANG! said...

@AleeyaLiya: haha. alhamdulillah :)

FYA PELANG! said...

@Mss Ieza: mekasih :)

padlie said...

Tahniah... :)
Teruskan berjuang di alam siber ini!

FYA PELANG! said...

@padlie: :malu

KennyArmada said...

fya :ape haaaa nih makan dia :muah

:hoho thanks alot ye :)

Jejaka Terhangat said...

blog ni cantik..tak mustahil bleh dapat byk follower lagi pasni. isi entri boleh diperkuatkan lg mcm entri masuk longkang tu..kipidap sangat setia..=)

p/s: berdasarkan pemerhatian JT, banyak blog yg semakin maju lepas menjoinkan diri kat BCR..bagus kat sana. same2 support satu sama lain..

Bro ahmad said...

untuk yang tersayang..jgn salah anggap yea hehehee

FYA PELANG! said...

@►AdamXis◄: adam lg baru ehh ? pergh ! sifuku :ohno

FYA PELANG! said...

@Jejaka Terhangat: :terharu bc komen jt. smpai kelu. sebak pon hade :) yes. bcr mmg byk mmbntu :)

FYA PELANG! said...

@KennyArmada: :tolak :erk haha.

FYA PELANG! said...

@Bro ahmad: yeke ? haha. maaf. mmg terlupa :P

amranaiman said...

selamat ulang tahun :D

FYA PELANG! said...

@amranaiman: hehe. mekasih :)

ame elms ! said...

fya dear , im soooo proud to be apart of your blog . keep it up girl . you can do it ! once you blog , you shall never stop !

FYA PELANG! said...

@ame elms !: yeah. ame too :) anda terbbaikkk :)

Rohaizam Rosli said...

huhuhu.... nice nice ~~~

FYA PELANG! said...

@Rohaizam Rosli: :)

Rohaizam Rosli said...

huhuhu..... skarang header daa makin comelll.... huhu~~~

ShareThis