| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Segmen : Promosi Header Dan Nama Blog Saya !

assalamualaikum ;

nampaknya, entry ni, ade jugak yang terkena ehh ? HAHA. gilos. and ade jugak yang marah. adudu ~ tengok tajuk tu pun, aku rasa, bole fikir sama ada tipu atau tak. alahaiii. tapi, tak mengapa lha. aku anggap, semua tu pengalaman :)

Credit Image : Google
eh, bukan nak story pasal entry tu ! nak buat segmen ni haa. bila aku blogwalking, aku tengok, macam - macam name blog, tagline yang korang buat. ade yang aku sendiri tak terfikir. hurm,, apa kata, kita semua bersharing caring apa maksud tersirat dalam semua tu ! JOMM ! 

CARANYA MUDAH :
1 ) like SINI dengan seikhlas hati :)
2 ) tajuk entry : Segmen | Promosi Header Dan Nama Blog Saya ! dan linkkan ke entry sini.
3 ) letakkan HEADER anda dan LINK fanpage anda jika ada di entry tersebut. supaya, bole LIKE mengelike sekali :)
4 ) dalam entry tu jugak, ceritakan lha kenapa and mengapa nama blog anda sedemikian.
5 ) submit link anda di entry ni dan SINI supaya ramai lagi bole follow, komen, and berblogwalking ke blog korang.
6 ) DONE !

link peserta akan diupdate dari masa ke semasa sementara link korang itu juga akan dipromot oleh fya sendiri :) TARIKH TUTUP : 6 FEBRUARI 2012
------------------------------------------------------------------------------------
header ni, bukan aku buat. tapi, aneyz. haritu, aku terpaksa dengan rela hati untuk edit blog secara tidak sengaja. and kebetulan, beliau ade bagi header. aku sungguh teruja dan menghargainya, lalu, aku letak lha kat atas tu haa :) ni salah satu header yang beliau buatkan ^^,

kenapa nama blog ni, SANGAT SETIA ? ouhh. sebab, aku rasa nama tu unik. tak pernah lagi aku tengok blogger yang letak nama SANGAT kat blognya. so, aku rasa menarik, dan aku letak. and aku rasa macam sesuai dengan nama aku, FYA PELANGI. sebab, pelangi ada 7 warna. setia pada 7 warna itu :)


#UPDATE : blogger yang berjaya menjadi REFERRAL yang tertinggi, akan dipromot entrynya itu di blog fya :) senarai peserta : SINI ;))

38 Comment[s]:

... Wafa Awla ... said...

anda ditag

http://nouveaucloset.blogspot.com/

FAIZ FAKHIRIN said...

ooooo begitu...

Sharifah Salwa Mohd Jafri said...

JOIN : http://iniciteaxoe.blogspot.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html

Fyfy Liew said...

Fy join! :D

fyfyliew.blogspot.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html

MissAunty said...

http://missaunty-storyboutmyworld.blogspot.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html

dreaming iylia.. said...

i'm join ^^

http://nuriyliagenevieve.blogspot.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html

Mia Liana said...

joinnnn...


http://www.mialiana.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html

Cik Rose Cute said...

join...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html

Mr Purple said...

join-2 =]

http://mrpurpleblog.blogspot.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html

meacih=]

AlyNn NyzAa said...

alynn j0in~ :)

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html

CAMELIA'S STORY said...

http://belogcamelia.blogspot.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html .. ni ha~

CAMELIA'S STORY said...

http://belogcamelia.blogspot.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html NAH!

Mr Purple said...

huhuh..wow..jdi first lelaki plak`!hahax..boleyh aje kalu nk bgi award..ahah,,best la jugak pakai..tpi pning la skit nk letak code-2..hee

tunz said...

salam, mama tunz join

http://tunzhotspot.blogspot.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html

nurmujahidah said...

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html

muja join :D

RochelMayMei said...

http://ceritahidupmayrochelle.blogspot.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html

Baru diedit.:)

Miss BaNu said...

joinnnn

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html

Cik Lyeen said...

http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html

fierul said...

dah join :)

http://fiesayangrul.blogspot.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html

kakyong said...

kakyong join.. ;)

http://www.kakyong.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html

Muhammad Yunus said...

Saya join ! :)

hehee.... JOm terjah !!!


http://mohdyunus89.blogspot.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html

NauRah aLwaNi said...

alaa tak bestnya. saya takde FB huhu. (atas beberapa sebab) T__T

Boleh guna FB adik saya tak? Hehe :P

Nursyafiqah a.k.a Alang said...

saya dh JOIN!....
http://sweetahlolipop.blogspot.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html

NauRah aLwaNi said...

semangat saya siapkan entri. Tralala~ :D

http://naurahalwani.blogspot.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html

GadisBiasa2je... said...

Salam. Cik Fya, saya dah join.
Jemput singgah semua kawan2. Saya budak baru belajar ! :))

http://gadisbiasa2je.blogspot.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html

c@PtA!n a!Dz@M said...

aidzam join . check it out , dear .

http://captainaidzam.blogspot.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html

emma michiyo said...

http://pulau92.blogspot.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html

EIYAA RAZ said...

http://kawaiiraz.blogspot.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html

Najwa Zahari said...

Menceburi segmen ni! :D

http://storyofnurnajwa.blogspot.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html

fierul said...

oke fya sudah diedit . hehe

Adi Putra said...

join :)

http://cookies-boy.blogspot.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html

Adi Putra said...

adi join :)

http://cookies-boy.blogspot.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html

NURFERL said...

join.. :)

http://nurferl.blogspot.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog_6136.html

Najwa Zahari said...
This comment has been removed by the author.
fatin amalina husna said...

join jgak!!

http://cikhusnasukaoren.blogspot.com/2012/01/segmen-promosi-dan-header-blog-saya.html

kis said...

join

http://merpatipurple-kis.blogspot.com/2012/01/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html

Shera Ismail said...

Salam...baru tau segmen ni..harap2 xterlambat..

http://shahiraismail.blogspot.com/2012/02/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html

Mrs.Pinky said...

http://aenstorymorry.blogspot.com/2012/02/segmen-promosi-header-dan-nama-blog.html

ShareThis