Berita Tergempar ! - JAKIM Halalkan Pegang Tangan ?

assalamualaikum ;



Pada mulanya bahagian ini merupakan suatu Urusetia di Jabatan Perdana Menteri. Urusetia tersebut diberi nama Urusetia Majlis Kebangsaan Bagi Hal Ehwal Agama Islam Malaysia. Urusetia tersebut mula ditubuhkan oleh Majlis Raja-Raja dalam tahun 1968.


sambungan dan sumber : SINI

adakah ini benar ? sejauh mana kesahihannya ?





























oke lha. aku ade adik lelaki. umurnya, dalam area 10 tahun.


tu gambar dia. aku dengan dia, memang sangat akrab. lebih - lebih pulak, siblings aku memang tak ramai dan dia adalah satu - satunya lelaki, bongsu pulak tu. bila berjalan dengan family, secara automatik, berpimpin tangan. and aku rasa, tak pernah salah. dan juga, perbezaan ketinggian yang sangat ketara. then, nape nak usha pelik ? pelik sangat ke ? amboii. yang berkapel, dok hinggap entah mane - mane, kau tak usha pelik pulak ? argh !

berikut adalah lokasi aku dengan adik aku dan suspek pengusha tersebut.

* klik lha kalau nak bagi besar even map ni hudus -_-' *

siyesly suspek usha pelik siot and aku sungguh geram =,=". and aku memang sangat sayang adik aku tu pun. tu ajeee. HAHA.









ape kaitan dengan JAKIM ? err ~ takde kaitan pun sebenarnya. nak cakap pasal pegang tangan je :P *peace.



just nak ingatkan, kau gilaa ke JAKIM halal menda camni ? kepala tengkorak ! aiyooo. berfikir dulu maa. jangan main celup aje. adoyy. tajuk yang sekadar gimik. harap, takde yang kecik hati. sekadar mahu berkongsi di entry :) pihak JAKIM lansung takde kaitan antara yang hidup mahupun dengan yang mati. 

pssst : hamboii komee. gosip cenggini, laju je ea =,="

Comments

Iffah Afeefah said…
sabo jela ngn entry ni

xpercaye

tp sbb nk sgt tau
nadia liyana said…
aiseh~ ingatkan siyus...haha...stail gimmick
nak nangis tau baca entry ni td tau...siap like lg tu kat fb...sekali ku tertipu... siap ko fyna... klu wat lagi entry mcmni..aku komen lg... but nice gimik...blh tarik trafic ni...
EZAD AMIR said…
yg halalkan tu bkn jakim..
tu JAKUM...kekekeke
masdalina said…
lukisan yang bagus. orang lidi tu sngat comey. haha.
teruskan!!
kai said…
siyes sangat comel peta yang kamu lukis!!
comel sgt!!!

=Jom Join!=
http://www.kaiakihiro.blogspot.com/2012/01/kenapa-kai-akihiro-kene-kasi-saya.html
jom join > http://wafaawla.blogspot.com/
~Shy~ said…
suspen betol la..ingat ape la tadi..
hehehe
zack said…
Apa la fya ni., mati mati orang percaya., hahahaha.,
zack said…
Mati mati orang percaya., hahahaha., apa la fya ni.,
c@PtA!n a!Dz@M said…
haha . pandai ha hang buat gimik .
syErAh said…
aku dah cuak tadi fya! grrr

jumpe aku nnti sile la belanje aku mkan! hihi

dush. dush.
MeeRole said…
Untngnya kalo dpat kk cenggini..hehe
alahaii nasib lerr kite bace entri ni sampai habis, hampir saje tertipu hihi
MiSsKonsPiraSi said…
terkesima baca entri nie..nampaknya anda juga sedang,telah dan slalu diulit konspirasi macam saya hehe..anyway nice to meet u and u'r blog saya budak baru berblog~ sila beri tunjuk ajar tq
Anonymous said…
dyidapdk [url=http://fashionvuittonsxoutletstores.webnode.com/]what store sells louis vuitton handbags[/url] qxnfoswwu where can i find louis vuitton outlet stores sehxmflw http://fashionvuittonsxoutletstores.webnode.com/
Anonymous said…
gzexrep [url=http://magasinnairjordans.info]air jordan[/url] iqgkgsejnike air jordan gennabok http://magasinnairjordans.info