| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Pemenang Muktamad | Segmen : Aku Mahu Readers Setia !

salam setia ;


ya Allah ! lambatnya ea nak umukan pemenang. da berkurun kott kann ? jutaan kemaafan juga diharapkan kepada semua peserta yang menyertai atas kelewatan megumumkan keputusan kerana beberapa sebab yang tak dapat dielakkan. dan kini, pihak juri telah membuat keputusan yang muktamad !

REVIEW BLOG ( random )


EDIT BLOG


HADIAH MISTERI


TOPUP ( RM 10 )


TAHNIAH !

ade link anda ? tekan facebook fya disebar kanan untuk menuntut hadiah ^^,
kepada yang tidak berjaya, jangan bersedih. harapnya, anda terus mencuba lagi pada masa yang akan datang :) diharap, sedikit sebanyak telah membantu meningkatkan TRAFFIC dan FOLLOWERS serta READERS korang yukk !

segala yang baik itu, datang daripada Allah. dan yang buruk itu, juga datang daripada Allah berlandaskan atas kelemahan fya sendiri :)

senarai peserta : SINI

6 Comment[s]:

ceritasekupang said...

aik...nama blog cs tak da...pengadilan tidak adil ni.... :wargh...



tahniah kepada semua pemenang....haha...eh cs ada join tak segmen ni...wakakap...

FYA PELANG! said...

@ceritasekupang: haha. check lha :P

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Wahh saya dapat topup Rm10 ? Tak sangkannya thank kepada Fya sbb bgi peluang kepada sya utk segmen ini . Thanks yay nnt sya akan inbox you kat Facebook :)

FYA PELANG! said...

@CynthiaShin 欣倪♥: hehe. oke syss !

Rosalia said...

dpt review la :) thanks.

FYA PELANG! said...

@Rosalia: welcome ^^,

ShareThis