Segmen : Aku Mahu Readers Setia !

salam setia ;
* ini sticky post. untuk entry lebih fresh, scroll bawah sikit ehh :) *

segmen kali ketiga anjuran fya pelangi :)


korang teringin tak nak ada readers yang setia di blog korang, selalu bukak blog korang, komen and segala bagai ? yeah ! berdiri tegak fya di sini ingin membantu kalian meningkatkan trafik di blog anda. cara nya ?

1 ) follow blog fya  kalau rasa nak. terserah :) dan like fan page fya kalau sudi :)

2 ) buat tajuk entry : Segmen : Aku Mahu Readers Setia serta letakkan banner segmen di entry anda. pastikan banner tersebut di link kan kembali kepada link entry fya ni ehh :)

3 ) letak minima 1 link dan maksima 3 link entry dari blog anda sendiri dalam entry tersebut yang korang rasa terbaik untuk kawan - kawan lain klik, komen. dengan ini, entry yang anda letakkan tadi akan mendapat trafik dalam masa yang sama :) dan bila anda mampu buat sesiapa tertarik, sekaligus akan memfollow blog anda. dah menyelam sambil minum 
air, kann ? :) fahamm ?

contoh : link yang fya rasa terbaik dari blog ni adalah : -


4 ) tag beberapa kawan untuk sama sama join segmen ni :) pastikan diorang tau ehh. 
amanah :)


SAGUHATI

peserta yang bertuah akan menerima :

1 ) topup RM 10 x 2
2 ) hadiah misteri x 3
3 ) edit full blog x 2
4 ) review blog x 6

total pemenang : 13 orang

dan semua peserta akan dilistkan agar blogger dari blog lain boleh klik korang :)

tarikh tutup :
klik SINI !

peserta setakat ini :

peace ^.^

Comments

kyra veronica said…
join segmen u:)

http://kyraveronica.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html
sergeant keroro said…
insyaAllah =)
Alfzhan Caldina said…
Hahaha, baik nyew fya nie, bg top up, hehehehe.
My Name is Mar said…
Macam berminat..
Insya-ALLAH..
Dah bookmarked..
Kalau ada masa nanti wa join eh..
FYA PELANG! said…
@kyra veronica: tengs ! anda yang fes :)
FYA PELANG! said…
@sergeant keroro: tunggu tunggu :)
FYA PELANG! said…
@Alfzhan Caldina: haha. ape lagi ? join, jangan tak join :DD
FYA PELANG! said…
@My Name is Mar: alhamdulillah :)
alepridz said…
gudluck... insyaallah kalau free alep join k... :)
nurdani said…
terima kasih jemput den.hehe.jika ada kelapangan saya join.nice segmen :)
FYA PELANG! said…
@nurdani: hehe. takde hal lha :)
join join :D

http://syafirahstory.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html
abazilah said…
saya datang join . :)

http://iownthis87.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html
dewqra chacqk said…
saye da buad , hehe !! join yee :)

http://dewqracintakita.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

hope2 dapat , tehee :)
FYA PELANG! said…
@abazilah: mekasih :) ke blog anda. vrommmm !
FYA PELANG! said…
@dewqra chacqk: insyaAllah. ade je rezki, tak kemane ehh. tengs join taw :)
cucu tun teja said…
dah siap.....http://cucutunteja.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html
mOoN said…
fya... jgn tutup dulu tau... nak join jugak... :)
senang je ni..:) abg bt entri sat.thanks fya jemput abg. ;)
FYA PELANG! said…
@cucu tun teja: da komen. mekasih :)
FYA PELANG! said…
@mOoN: bole bole. takde hal :DD
FYA PELANG! said…
@Iz.Eusof (Abg Stalker): haha. menunggu ni :DD
Siti Nurazlinda said…
salam , linda join juga ya !

http://sitinurazlinda.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html
http://pejuangcinta93.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html dah join !!!!
deeyamorten said…
deeya join ye :)

http://sayakongsicerita.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html
FYA PELANG! said…
@deeyamorten: okes. da komen :DD
mOoN said…
http://www.munirahizzan.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

dah join segmen sst... :)
Spanar Buruk said…
http://spanarburuk.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

spanar da join da..nk menang blh tak?..
fya jgn tutup dlu tau.abg tggu 12sept,bru publish. :)my besday.
c@PtA!n a!Dz@M said…
aidzam dah join .

http://captainaidzam.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html
Mish Apple said…
http://beehac.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

join :)
Cik Zara said…
http://masteronedproduct.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

dh follow n join..
Rohaizam Rosli said…
huhuhu.... betapa sakannya raya baru hari Iejam bukak blog... wahahaaha kan... huhuhu sempat jugak Iejam join segmen Fya... hehehe

http://nyuting88.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html
http://cinqleafclover.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html


:) da segmen hiyak hiyak
FYA PELANG! said…
tengs semua :)
SUFIANA1992 said…
nak join segmen nie..http://sufiana1992.blogspot.com
SUFIANA1992 said…
join segmen nie yew..http://sufiana1992.blogspot.com
SUFIANA1992 said…
join segmen u
http://sufiana1992.blogspot.com/segmen-aku-mahu-readers-setia.html
ceritasekupang said…
DAh JoiN~~~

http://ceritasekupang.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html
mas join k? :)

http://chubbygurlzchumill.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html
misz h0neyz said…
hYe...
j0in ur segmen...

http://miszh0neyz.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

tq..
;)
FYA PELANG! said…
tengs join ! :DD da komen. yang laen ? :)
Rohaizam Rosli said…
yeahhh makin bertambah org yg join segmen nih.... huhuhu ~~~
Rohaizam Rosli said…
Iejam ada tag fya kat sini....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/09/contest-blog-paling-colourful.html
nak join :)

http://iniciteaxoe.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html
sory fya..:) abg byk kje.x on9 pun 12sept tu.so skrg abg da join ;)

http://coretanakhir.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html
IEQAH said…
salam perkenalan :O

ieqah join segmen Fya. #maklumla mmg suka org setia ni :)
mai terjah sini ye

http://elephantisgajah.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html
rase macam nak join , tpi kalah kang , hancoss harapan .
miszfazierra said…
saya join yea

http://princessloveglamorous.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html
fierul said…
saya join segmen nie :)

http://fiesayangrul.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html
EzrlG said…
http://ezralghazali.blogspot.com/2011/09/aku-mahu-readers-setia.html
ZueRa said…
join2..

http://budakgempal.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html
FYA PELANG! said…
@•●imstillovemylife●•: hehe. jangan cenggitu kakk ;DD
Rosalia said…
join :) semoga ada yang sudi singgah
http://rosaisa06.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html
FYA PELANG! said…
@Rosalia: tengs join :))
lavenderlover said…
join!
http://nadiaalong.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html
nabila azmi said…
yuhuuu...nabila join here=)..http://nabilaazmi.blogspot.com/2011/09/segmenaku-mahu-reader-setia.html
yui92 said…
joined

http://sesedaporen.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

oh klu sudi join la segmen saya jugak

http://sesedaporen.blogspot.com/2011/09/aku-gila-follower-atau-aku-follower.html
gigi.taring said…
http://kayunkayun.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

join ya :)
FYA PELANG! said…
tengs join :)
yui92 said…
entry dah buat.. rasa dah komen hari tu ..kenapa tak ada? haha open lg ka nih?


http://sesedaporen.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html
FYA PELANG! said…
@yui92: haha. belum sayang :)
khatgrafik said…
Nak join, tapi baru 2 hari wat blog.. follower pun xda lagi.. huhuhu.. :)
FYA PELANG! said…
@khatgrafik: alahai. tu bukan masalahnya pun :) lagipun, lambat lagi tarikhnya kann :)
khatgrafik said…
Huhuhu ramainya join :)
saRa k3c!k said…
sara kembali ntuk join segmen2 fya :p

http://achusara.blogspot.com/2011/10/segmen-aku-mahu-readers-setia.html
DamaVK said…
nak join.. tp mcm tak berapa pandai jea nk buat... hurm... nk link kan gambar tu la.. nama tu nk letak link.. adessss... sungguh ilmu masih cetik sgt2 dlm dunia blog nie....
FYA PELANG! said…
@saRa k3c!k: terima kasih adik :)
FYA PELANG! said…
@DamaVK: takpe. bole tanya kat pesbuk :)
join segment fya jugak..

http://akuadalahaku20.blogspot.com/2011/10/segmen-aku-mahu-readers-setia.html
Cik Jannah said…
menarik !
merahitujambu said…
ramai join..good luck
cik tenggiling said…
saya dah join your segmen. here is the link http://tenggilingbergulung.blogspot.com/2011/10/segmen-aku-mahu-readers-setia.html
FYA PELANG! said…
@cik tenggiling: tengs, good luck :)
cik pha said…
aku nok join tp mu keno bg aku hadioh topak luu HAHHA
FYA PELANG! said…
@cik pha: haha. woi. tukaq lha gamabq tu. geli aku :P
cerita best said…
NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow