| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Segmen : Aku Mahu Readers Setia !

salam setia ;
* ini sticky post. untuk entry lebih fresh, scroll bawah sikit ehh :) *

segmen kali ketiga anjuran fya pelangi :)


korang teringin tak nak ada readers yang setia di blog korang, selalu bukak blog korang, komen and segala bagai ? yeah ! berdiri tegak fya di sini ingin membantu kalian meningkatkan trafik di blog anda. cara nya ?

1 ) follow blog fya  kalau rasa nak. terserah :) dan like fan page fya kalau sudi :)

2 ) buat tajuk entry : Segmen : Aku Mahu Readers Setia serta letakkan banner segmen di entry anda. pastikan banner tersebut di link kan kembali kepada link entry fya ni ehh :)

3 ) letak minima 1 link dan maksima 3 link entry dari blog anda sendiri dalam entry tersebut yang korang rasa terbaik untuk kawan - kawan lain klik, komen. dengan ini, entry yang anda letakkan tadi akan mendapat trafik dalam masa yang sama :) dan bila anda mampu buat sesiapa tertarik, sekaligus akan memfollow blog anda. dah menyelam sambil minum 
air, kann ? :) fahamm ?

contoh : link yang fya rasa terbaik dari blog ni adalah : -


4 ) tag beberapa kawan untuk sama sama join segmen ni :) pastikan diorang tau ehh. 
amanah :)


SAGUHATI

peserta yang bertuah akan menerima :

1 ) topup RM 10 x 2
2 ) hadiah misteri x 3
3 ) edit full blog x 2
4 ) review blog x 6

total pemenang : 13 orang

dan semua peserta akan dilistkan agar blogger dari blog lain boleh klik korang :)

tarikh tutup :
klik SINI !

peserta setakat ini :

peace ^.^

86 Comment[s]:

kyra veronica said...

join segmen u:)

http://kyraveronica.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

sergeant keroro said...

insyaAllah =)

Alfzhan Caldina said...

Hahaha, baik nyew fya nie, bg top up, hehehehe.

My Name is Mar said...

Macam berminat..
Insya-ALLAH..
Dah bookmarked..
Kalau ada masa nanti wa join eh..

FYA PELANG! said...

@kyra veronica: tengs ! anda yang fes :)

FYA PELANG! said...

@sergeant keroro: tunggu tunggu :)

FYA PELANG! said...

@Alfzhan Caldina: haha. ape lagi ? join, jangan tak join :DD

FYA PELANG! said...

@My Name is Mar: alhamdulillah :)

alepridz said...

gudluck... insyaallah kalau free alep join k... :)

nurdani said...

terima kasih jemput den.hehe.jika ada kelapangan saya join.nice segmen :)

FYA PELANG! said...

@alepridz; :DD

FYA PELANG! said...

@nurdani: hehe. takde hal lha :)

Syafirah Addawiyyah said...

join join :D

http://syafirahstory.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

FYA PELANG! said...

@Syafirah Addawiyyah: trimas :)

abazilah said...

saya datang join . :)

http://iownthis87.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

dewqra chacqk said...

saye da buad , hehe !! join yee :)

http://dewqracintakita.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

hope2 dapat , tehee :)

FYA PELANG! said...

@abazilah: mekasih :) ke blog anda. vrommmm !

FYA PELANG! said...

@dewqra chacqk: insyaAllah. ade je rezki, tak kemane ehh. tengs join taw :)

cucu tun teja said...

dah siap.....http://cucutunteja.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

mOoN said...

fya... jgn tutup dulu tau... nak join jugak... :)

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

senang je ni..:) abg bt entri sat.thanks fya jemput abg. ;)

FYA PELANG! said...

@cucu tun teja: da komen. mekasih :)

FYA PELANG! said...

@mOoN: bole bole. takde hal :DD

FYA PELANG! said...

@Iz.Eusof (Abg Stalker): haha. menunggu ni :DD

Siti Nurazlinda said...

salam , linda join juga ya !

http://sitinurazlinda.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

FYA PELANG! said...

@Siti Nurazlinda: trimas :)

~ pEJuAnG CiNtA ~ said...

http://pejuangcinta93.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html dah join !!!!

FYA PELANG! said...

@~ pEJuAnG CiNtA ~: sematt ahh !

deeyamorten said...

deeya join ye :)

http://sayakongsicerita.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

FYA PELANG! said...

@deeyamorten: okes. da komen :DD

mOoN said...

http://www.munirahizzan.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

dah join segmen sst... :)

Spanar Buruk said...

http://spanarburuk.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

spanar da join da..nk menang blh tak?..

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

fya jgn tutup dlu tau.abg tggu 12sept,bru publish. :)my besday.

c@PtA!n a!Dz@M said...

aidzam dah join .

http://captainaidzam.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

Mish Apple said...

http://beehac.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

join :)

Cik Zara said...

http://masteronedproduct.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

dh follow n join..

Rohaizam Rosli said...

huhuhu.... betapa sakannya raya baru hari Iejam bukak blog... wahahaaha kan... huhuhu sempat jugak Iejam join segmen Fya... hehehe

http://nyuting88.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

Norashiqin Kamaruzaman said...

http://cinqleafclover.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html


:) da segmen hiyak hiyak

FYA PELANG! said...

@Iz.Eusof (Abg Stalker): tunggu taw :DD

FYA PELANG! said...

tengs semua :)

SUFIANA1992 said...

nak join segmen nie..http://sufiana1992.blogspot.com

SUFIANA1992 said...

join segmen nie yew..http://sufiana1992.blogspot.com

SUFIANA1992 said...

join segmen u
http://sufiana1992.blogspot.com/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

ceritasekupang said...

DAh JoiN~~~

http://ceritasekupang.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

Mas Erma Miorthadenza said...

mas join k? :)

http://chubbygurlzchumill.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

misz h0neyz said...

hYe...
j0in ur segmen...

http://miszh0neyz.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

tq..
;)

FYA PELANG! said...

tengs join ! :DD da komen. yang laen ? :)

Rohaizam Rosli said...

yeahhh makin bertambah org yg join segmen nih.... huhuhu ~~~

Rohaizam Rosli said...

Iejam ada tag fya kat sini....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/09/contest-blog-paling-colourful.html

Sharifah Salwa Mohd Jafri said...

nak join :)

http://iniciteaxoe.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

sory fya..:) abg byk kje.x on9 pun 12sept tu.so skrg abg da join ;)

http://coretanakhir.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

IEQAH said...

salam perkenalan :O

ieqah join segmen Fya. #maklumla mmg suka org setia ni :)
mai terjah sini ye

http://elephantisgajah.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

•●imstillovemylife●• said...

rase macam nak join , tpi kalah kang , hancoss harapan .

miszfazierra said...

saya join yea

http://princessloveglamorous.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

fierul said...

saya join segmen nie :)

http://fiesayangrul.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

EzrlG said...

http://ezralghazali.blogspot.com/2011/09/aku-mahu-readers-setia.html

ZueRa said...

join2..

http://budakgempal.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

FYA PELANG! said...

@Sharifah Salwa Mohd Jafri: mekasih ;DD

FYA PELANG! said...

@•●imstillovemylife●•: hehe. jangan cenggitu kakk ;DD

Rosalia said...

join :) semoga ada yang sudi singgah
http://rosaisa06.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

FYA PELANG! said...

@Rosalia: tengs join :))

lavenderlover said...

join!
http://nadiaalong.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

nabila azmi said...

yuhuuu...nabila join here=)..http://nabilaazmi.blogspot.com/2011/09/segmenaku-mahu-reader-setia.html

yui92 said...

joined

http://sesedaporen.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

oh klu sudi join la segmen saya jugak

http://sesedaporen.blogspot.com/2011/09/aku-gila-follower-atau-aku-follower.html

gigi.taring said...

http://kayunkayun.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

join ya :)

FYA PELANG! said...

tengs join :)

yui92 said...

entry dah buat.. rasa dah komen hari tu ..kenapa tak ada? haha open lg ka nih?


http://sesedaporen.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

FYA PELANG! said...

@yui92: haha. belum sayang :)

khatgrafik said...

Nak join, tapi baru 2 hari wat blog.. follower pun xda lagi.. huhuhu.. :)

FYA PELANG! said...

@khatgrafik: alahai. tu bukan masalahnya pun :) lagipun, lambat lagi tarikhnya kann :)

khatgrafik said...

Huhuhu ramainya join :)

saRa k3c!k said...

sara kembali ntuk join segmen2 fya :p

http://achusara.blogspot.com/2011/10/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

DamaVK said...

nak join.. tp mcm tak berapa pandai jea nk buat... hurm... nk link kan gambar tu la.. nama tu nk letak link.. adessss... sungguh ilmu masih cetik sgt2 dlm dunia blog nie....

FYA PELANG! said...

@saRa k3c!k: terima kasih adik :)

FYA PELANG! said...

@DamaVK: takpe. bole tanya kat pesbuk :)

akuadalahaku.. ^_^ said...

join segment fya jugak..

http://akuadalahaku20.blogspot.com/2011/10/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

FYA PELANG! said...

@akuadalahaku.. ^_^: tengs ;DD

Cik Jannah said...

menarik !

merahitujambu said...

ramai join..good luck

FYA PELANG! said...

@Cik Jannah: :)

FYA PELANG! said...

@merahitujambu: untung lhaaa :P

cik tenggiling said...

saya dah join your segmen. here is the link http://tenggilingbergulung.blogspot.com/2011/10/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

FYA PELANG! said...

@cik tenggiling: tengs, good luck :)

cik pha said...

aku nok join tp mu keno bg aku hadioh topak luu HAHHA

FYA PELANG! said...

@cik pha: haha. woi. tukaq lha gamabq tu. geli aku :P

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

ShareThis