Pemenang | Segmen : Aku Mahu Readers Setia !

salam setia ;


first of all, terima kasih diucapkan kepada semua peserta yang sudi melibatkan diri dalam segmen yang tak seberapa ni. hopefully, sedikit sebanyak, dapat lha membantu meningkatkan trafik korang semua ea ! eh, sebelum tu, check dulu name korang kat sini, ade takk ? kalau takde, rojer lha tau !

eheh. mane pemenangnye ? cepat lhaa fya pelangi ooi !

yup ! segmen untuk trafik ni telah sekian lame tamat iaitu pada 23 oktober yang lalu. seperti yang dijanjikan, pemenang akan dipilih pada bulan november. am i right ?

tapi kann. . .

minta jutaan kemaafan. pengadil sedang begitu sibuk dalam persiapan nak exam. #macam lha aku tak busy. haha ! yela. tunggu ehh. dalam 23 november, akan diumumkan semua terus. still bulan november kann. cuma macam dah hujung november. bole ? bole lhaaa :)

segala kesulitan amatlha dikesali ^.^

Comments

Oh it's okay kita sanggup menunggu by the way , good luck for your exam :)
sedia menanti.. ^_^
ceritasekupang said…
yes...pemenangnya cs...thanks msg.. <<< dah bersedia untuk komen entri keputusan nanti... :hoho
FYA PELANG! said…
@ceritasekupang: haha. ampeh -_-"
Rohaizam Rosli said…
huhuhu... boleh ja.... hehehehe
FYA PELANG! said…
@Rohaizam Rosli: hehe. mekasih ! :)
hehhehe.....cian dia bz ye....heheh takpe pentingkn study dulu.... gudluck!! =D