| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Pemenang | Segmen : Aku Mahu Readers Setia !

salam setia ;


first of all, terima kasih diucapkan kepada semua peserta yang sudi melibatkan diri dalam segmen yang tak seberapa ni. hopefully, sedikit sebanyak, dapat lha membantu meningkatkan trafik korang semua ea ! eh, sebelum tu, check dulu name korang kat sini, ade takk ? kalau takde, rojer lha tau !

eheh. mane pemenangnye ? cepat lhaa fya pelangi ooi !

yup ! segmen untuk trafik ni telah sekian lame tamat iaitu pada 23 oktober yang lalu. seperti yang dijanjikan, pemenang akan dipilih pada bulan november. am i right ?

tapi kann. . .

minta jutaan kemaafan. pengadil sedang begitu sibuk dalam persiapan nak exam. #macam lha aku tak busy. haha ! yela. tunggu ehh. dalam 23 november, akan diumumkan semua terus. still bulan november kann. cuma macam dah hujung november. bole ? bole lhaaa :)

segala kesulitan amatlha dikesali ^.^

10 Comment[s]:

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Oh it's okay kita sanggup menunggu by the way , good luck for your exam :)

akuadalahaku.. ^_^ said...

sedia menanti.. ^_^

FYA PELANG! said...

@CynthiaShin 欣倪♥: hehe. mekasih :)

FYA PELANG! said...

@akuadalahaku.. ^_^: trimas ^^

ceritasekupang said...

yes...pemenangnya cs...thanks msg.. <<< dah bersedia untuk komen entri keputusan nanti... :hoho

FYA PELANG! said...

@ceritasekupang: haha. ampeh -_-"

Rohaizam Rosli said...

huhuhu... boleh ja.... hehehehe

FYA PELANG! said...

@Rohaizam Rosli: hehe. mekasih ! :)

Norashiqin Kamaruzaman said...

hehhehe.....cian dia bz ye....heheh takpe pentingkn study dulu.... gudluck!! =D

FYA PELANG! said...

@Norashiqin Kamaruzaman: ^.*

ShareThis