Saya Nak Header Flash

salam setia ;

yeah ! yeah ! tadi baru settle pemenang GA fya. lepas tu, saje tengok sidebar. tengok bloglist, nampak kat sarjan keroro punya blog pasal contest ni. maka, tanpa segan silu, join je lha ea. hehe. kalau korang nak join pun, apa salahnya, klik je banner bawah ni :)


header yang dipilih untuk dikritik ialah :


kenapa fya cakap yang ni ?

first, harap maklum, fya pakai berukband celcom sahaja ea. ambil pakej siyes tak tipu, yang paling murah. confirm lha nak load macam masalah en. line tak berapa bagus. tapi, apa yang fya nak sampaikan, header yang ni lah yang paling lambat timbul dari header - header yang lain. bila lambat timbul, tak bagus lha. nanti pembaca akan tekan X kat penjuru kanan atas -___-"

second, warna die. siyes tak minat. kenapa ? sebab, tak ngam lha. kombinasi warna yang sama - sama gelap. cemane nak baca apa yang tertulis ? kan ? biarlah ada gelap, ada terang. ye dak ? tenang jiwa melihatnya.

third, effect flash yang banyak dalam masa yang sama. bagi fya, kurang sesuai. sebab, ia akan jadi serabut. and merimaskan. kalau macam Blog Invasion Plan, fya suka. sebab, effect flash tu menarik. keluar satu satu. haa. camtu baru semat. seronok jiwa nak tengok. ye dak ?

kesimpulannya, pape pun, fya tetap respectlah kepada pembuat header yang fya kritik abis ni. sebab, sekurang - kurangnya, die tahu jugak nak buat. fya ? ampeh. tapi, kutok pandai. teruk, kan ? takde lha. fya nak memenuhi syarat penyertaan. diharap, pihak pengajur tak kecik hati ^.^

huhu. fya yakin fya layak dapat header flash tu sebab fya yakin yang blog ni da sangat hebat da. tinggal header je yang tak hebat. so, kena lha letak header flash. then, confirm takde cacat da. totally hebat ! huhu. amekaw. perasan nak mati -___-"

yeyeh ! tak payah tag. nak submit link. lepas tu, nak makan ! wacccha !

peace ^.^

Comments

Kei Seichi said…
ramai jugak condemn header ni..hehe..
tapi ade jugak yang suka..xpe2..pendapat masing2 kan...

thanks sudi join..
all the best! =)

p/s: sy jugak pembuat header2 tu dan penganjur ye..hehe..
FYA PELANG! said…
@Kei Seichi: hehe. taw. saje belit :P bg sedap ayat. haha. * caber macho
Kei Seichi said…
hye..boleh x mintak tolong tukar coding untuk header flash tu?code dia ada kat entry ye contest..thanks..
terpaksa tukar code sebab ade masalah dengan web hosting...
Kei Seichi said…
senarai pemenang dah keluar!jom tengok...


http://kei-seichi.blogspot.com/2011/08/senarai-pemenang-contest-saya-nak.html