| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Winner - GA Fya Pelangi yang simple !

salam setia ;

yeah ! alhamdulillah. GA Fya Pelangi yang simple ! telah pun ada pemenangnya. semua peserta adalah pemenang saguhati and da settle kat sini kan ? fya pilih pemenang yang ni mengikut sistem random.org. sekali petik, ada lha nombor bertuahnya en ? ye dak ? so, takde lha nak pilih bulu ke anak ikan ke. fair. masa nak petik tu, fya pulak over berdebar tak tentu pasal. haha. oke lha. tanpa membuang masa, dengan lafaz bismillah, ini lah pemenangnya.



baiklah, berdasarkan di sini, nombor bertuah itu, jatuh kepada :


* 2 blog untuk orang yang sama *
- klik untuk ke blog tersebut -

fya pun, cek lha balik. sape lha number 1 ni ? ong giler. tak sia sia die jadi orang first. tengok - tengok, cehhh ! PC ke ? alahai. budak BCR. tadi baru je die merungut, nak ugut FJ soh bagi die menang contest teka - teki yang FJ tu buat. haa. tup tup. kat sini ong die. so, kepada PC, bagi je lha orang lain menang contest FJ tu ea. haha. 

alhamdulillah. selesai suda first GA fya ni. takpe lha. yang kurang ong tu, tunggu. nanti bile - bile, fya buat lha lagi :) tujuan fya buat pun, sebab saje nak meriah sikit blog ni. cewah ! meriah lha sangat. haha. sebab nak eratkan ukhwah ite sesama blogger. tak dinafikan, dalam dunie blogger ni, fya sendiri dapat tambahkan ramai kenalan yang sehati sejiwa. cewah ! haha.

pssst : kalau PC tak tuntut, adiah topup tu bagi orang lain ! haha.

peace ^^

4 Comment[s]:

~ pEJuAnG CiNtA ~ said...

wehoo !!!!! 1st time mng :yes

FYA PELANG! said...

@~ pEJuAnG CiNtA ~: :wow taniah lha ea :)

~ pEJuAnG CiNtA ~ said...

time kasih.. buat peminat2 semua .. sile lah follow sye.. hahahaha belog baru setahun jagung, dah ade hati nk miliki peminat xD

FYA PELANG! said...

@~ pEJuAnG CiNtA ~: -___-"

ShareThis