| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Steven Gerrard, Bertabahlah!

Assalamualaikum;

Fulllamak. Bahang menang semalam masih terasa. Bertubi bahan dan rencah pasal Gerrard kad merah ni. Kat group WhatsApp, Twitter, Facebook jangan cakap lah kan. Kat Instagram pun kemain. Kat Youtube apatah lagi. Haha. Tidak kurang juga kat news dari apps Playstore macam 90mins, FTB and so on.



Kalau Gerrard tu dari team favourite aku pun, aku bengang. Kau dah lah kapten. Dah kenapa tak alert menda macam tu. Peluh pun belum buat lagi. Dah lah tu kena suspend plak untuk game lepas ni. Haiyakkk...



Pape pun, Steven Gerrard, bertabahlah! Kehkeh. Efek sungguh kat kau sejak Suarez blah ni.






posted from Bloggeroid

0 Comment[s]:

ShareThis