| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Semakan Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) Sesi 2015

Assalamualaikum;
Alhamdulillah. Masih diizinkan untuk update di blog ini. Almaklum, semalam baru renew domain. So, macam semangat sket lah. Haha.

Rasa macam dah lama tak berceloteh dalam ni. Kalau ade pun, pasal isu semasa je. Tapi kali ni, macam nak buat luahan rasa plus idea plak. Haha. Gitttew.



Rata-rata tahu ape itu PLKN. Dan adik kedua Fya, dapat panggilan tersebut dan sangatlah bersyukur sebab dekat dengan rumah. Tapi kannn... Ade jugak sedihnya. Dia ni tak pernah duduk jauh, adik bongsu terlalu baik dengan dia, time dia pergi plak ayah outstation dan sebagainya lah.

Namun, baiknya plak... Haruslah ade kan. Dia ni gempal (Lalala) So macam, insyaAllah dia balik, kurus lah kot. Haha. Lepas tu, bagi pendedahan awal sebelum dia terus masuk sambung belajar nanti kan... Tapi, tu lah. Bohong lah takde sedih dalam gembira tu.

Jadual aku plak jadi lain. Dulu, balik rumah cuti... Mesti ade adik dedua. Kali ni, mesti dah lain... Dah tak sama. Heee... Dah lah susah nak jumpa. Terasa lah jugak umur tu semakin meningkat. Ni, kalau adik bongsu tu masuk asrama, emmm... Tak payah cakap lah. Hari2 kot banjir.

The End.

posted from Bloggeroid

0 Comment[s]:

ShareThis