| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Pelan Data Internet Terbaik !

Assalamualaikum,

Alhamdulillah. Allah izinkan lagi untuk kita bersua. Pada Hari Malaysia yg indah, redup, sejuk... Cuti plak tu. Allah. Bestnya ! Aceceh. Mcm lah ade readers lagi kt blog aku ni.

Just wanna share about Pelan Data Internet Terbaik buat masa kini. Kalau nk diikutkan, pelbagai pelan yg ada sekarang ni. Yg sah ada, yg tk sah pun berlambak. Semua kalau boleh nk yg murah tapi laju dan unlimited. Kan ?

Kat sini, sy sebagai full-time student yg masih perlu berjimat cermat, yg takde income tetap. Maka, sy cadangkan gunalah Pelan Data Internet Umobile. Serendah RM28, IGB. Habis kuota, internet still on. Cuma, slow macam siput berlari. Gitttew.

Tapi, ramai yg dah complain pasal servis Umobile ni. For me, takde apa masalah pun. Aku guna yg postpaid, pakej RM28 je lah. Kalau tanya bab coverage, memang agak masalah sebab kalau kt kawasan pendalaman, memang tak dapat lah. Nak hantar mesej pun kena beberapa kali send. Tapi, bagi aku lah, takde masalah pun. Kau dah duduk bandar, 24/7 hadap internet. Sekali skala kau balik kampung, takde internet, takde hal bro. Best weh. Kau tk tahu dunia luar. Serius tenang.

Plus, Umobile siap ada free mesej untuk pakej aku. Untuk pakej lagi up, lagi lah up freenya. Ok lah tu kan. Zaman kte skarang, bukan nak call2 sangat. Whatsapp tu yg penting. Second, mesej. Aku perati, call pun org malas lah nk angkat.

Aku bukanlah promoter Umobile. So, aku malas nak letak link dlm entry ni. Makanya, kalau korang nak bukti jelas, pergilah website Umobile ea. Tapi, serius lah. Sangat sesuai untuk students yg saving tapi memerlukan internet yg berpanjangan tanpa henti.



posted from Bloggeroid

1 Comment[s]:

Nyamuk Terbang said...

kiter pakai digi jer sampai sekarang sbb bleh buat buddyz...internet pun not bad

ShareThis