Winners ! - Giveaway Cambodia By fyapelangi.com



baiklah. sebelum mengumumkan pemenang, fya bagitahu lha dulu ape tujuan fya buat GA Cambodia ni yaaa. actually, fya baru balik dari sana sebab lawatan antarabangsa USIM wajib bagi setiap tahun 2, fakulti kami, pada awal september yang lepas. memang fya bawak ole ole dari sana khas untuk GA Cambodia yang fya memang plan nak buat. dan dah tamat pun semalam. maka, inilah hasilnya ! alhamdulillah. berjalan lancar.
eheh. kemain ulasan nya yaaa. da macam ucapan plak. HAHA.


POSTCARD WINNERS x 5 ( by random )

http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/giveaway-cambodia-by-fyapelangicom.html
http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/10/giveaway-cambodia-by-fyapelangicom.html
http://dianathewannababes.blogspot.com/2013/10/giveaway-cambodia-by-fyapelangicom.html
http://www.nooratikahramli.com/2013/11/giveaway-cambodia-by-fyapelangicom.html
http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/10/giveaway-cambodia-by-fyapelangicom.html


TOP REFERRAL x 1

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/10/giveaway-cambodia-by-fyapelangicom.html





taraaa !

alhamdulillah. terima kasih kepada semua peserta yang sudi melibatkan diri dalam GA mini ni. tahniah kepada yang menang dan jangan sedih kepada yang tewas. mungkin kali ini mungkin bukan rezeki anda. esok lusa, siapa lha yang tahu. kannn ? kalau bole, memang nak bagi je semua menang tau. sobsss.

kepada semua pemenang, diminta untuk send nama blog, nama anda, alamat dan no telefon ke WECHAT fya. ( untuk lebih cepat )
ID : fyapelangi

bagi sesiapa yang takde wechat, bole lha pm ke SINI.
*tempoh tuntut hadiah : seminggu.


Comments

heeeeee . Alhamdulillah . ika dah add fya kat wechat :)
ika zulkefli said…
tahniah buat semua pemenang..:)
Nurul Atiqah said…
Tahniah kepada semua pemenang :)
Eyma su said…
tahniah yg menang =D