| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

UPDATE ! - Senarai Hadiah GA Cambodia


hiks. maaf. lambat pula update pasal ni kannn. baiklah, tanpa membuang masa, fya nak bagitahu ape hadiah untuk GA Cambodia tu. dan pastinya, mesti lha dari negara kemboja kannn. da name pun GA CAMBODIA kot. hihi.

POSKAD x 5 pemenang ( secara random )


haaa. yang ni plak, versi da siap stem. tinggal nak tulis alamat korang and pos sahaja. hiks !


untuk TOP REFERRAL, akan menerima BLOUSE untuk seorang


blouse ni free size. tapi, takde masalah untuk yang berbadan besar. dan bole kecilkan untuk yang bersaiz kecil. bagi peserta lelaki pulak, korang bole bagi kat mak, kakak or to your lover kannn ? as hadiah maybe. hiks. got it ? weeee.

sorry kalau hadiahnya pun, tak seberapa. tapi tapi tapiii, percayalah ! blog fya memang tak sefemes, segah macam blog laen. so, probability untuk korang menang tu, TINGGI ! kalau tak caye, bole klik link GA CAMBODIA ni. ce tengok list peserta. belum sampai 50 rasenya. ngeee.

dan fya akan update list peserta sebelum due date okayyy !

nak join jugak ?
KLIK SINI


1 Comment[s]:

Nurul Atiqah said...

Wah menarik! :)

ShareThis