Giveaway Topup Ramadhan fyapelangi.com - Pengumuman Penting !


belum join dan mahu join ? klik banner di bawah :)


seperti sedia maklum, cara fya agihkan hadiah untuk GA ni adalah melalui 3 cara.

1. RANDOM.ORG
2. YANG RAJIN
3. TOP REFERRAL

kenapa sampai 3 cara ?
bukan ape, fya nak bagi peluang peserta tu usaha sendiri. takde lha bergantung pada nasib je kannn ? islam pun mengajar kita erti usaha. tak macam tu ? :)

so nya, tak mustahil peserta tu akan dapat 3 hadiah sekaligus sekiranya beliau lha yang TOP REFERRAL, YANG RAJIN. tup tup, numbernya kena plak untuk RANDOM.ORG . haa. memang rezeki dia lha. fya takkan limitkan hadiah untuk setiap peserta tu. itu usaha dia. kena amanah :)

ehhhem. korang pun kena lha amanah dalam join GA ni kannn ? kalau rse belum menepati mana - mana syarat tu, buat lha. belum terlambat lagi :))

maka, untuk 10 TOP REFERRAL setakat ni, dengan tidak mengikut turutan adalah :


itu lha ceritanyaaa ~

tapi, kalau para peserta dan bakal peserta nak tahu, beza antara setiap peserta punya hits sangat lha dekat. maka, setiap peserta masih berpeluang yang sangat cerah nak mencantas dan bersaing ! rse macam nak letak semua je tau. tapi kanggg, laen plak jadinya. HIHI.

btw, jangan lupa check nama korang di SINI dari semasa ke semasa. fya biasanya akan update malam. okayyy ?

all the best ! selamat maju jaya :)


TARIKH TUTUP : 16 JULAI 2013 
bersamaan
7 RAMADHAN 1434H.

jemput :)




Comments

Adam Faiz said…
alhamdulillah,tercalon dalam top 10 top refferal thanks tau :D
RaisyaSukor said…
alhamdulillah... terasa gemuruh pulak... hehehe
thanks yaaa
sha dhira said…
selamat promot habis-habisan..
Admin said…
yayay! trcalon. tq
farah syamimi said…
Alhamdulillah tercalon :)
leogurl94 said…
haha . Baru tahu tercalon top refferal >.<