GA Topup Ramadhan - Top Referral and Sponsors


in sha Allah. 1 ramadhan ni, blog yang dicintai, www.fyapelangi.com akan melancarkan GiveAway Topup Ramadhan sempena menyambut kedatangan bulan yang sangat mulia ni. so nya, fya dah pun cari sponsor yang sudi nak sedekah sempena GA ni. alhamdulillah.

salah satunya adalah dari Handmade Bag / craft ct N honey. terima kasih ! nak tahu ape yang akan disponsor ? eh, singgah lha dulu page tu. takkan nak tengok je kannn ? hiks.


THIS !
purse handmade ny ct N honey !

untung lha koranggg ! dapat lha beraya sakan, kannn ? fya pun tak merasa nak dapat tau ! HIHI. so, jangan lupa nantikan GA Topup Ramadhan ni tau ! 

sebanyak 40 pemenang akan dipilih

haa. banyak ke siket ? hiks.

sebelum nak start GA Topup Ramadhan ni, ape kata, bookmark dulu ke entry ni kannn supaya takkan terlepas. HIHI. so, all the best ! tidak lupa juga kepada para sponsor yang lain. alhamdulillah, terima kasih sudi sponsor dan menyokong. jemput lha singgah, menapak, follow dan segala bagai di tapak mereka :)

http://www.mialiana.com/
http://zamani84.blogspot.com/
http://www.ceritasekupang.blogspot.com/
http://www.mieneaststar.com/
http://shawnrazaleigh.blogspot.com/
http://aztiqah0216.blogspot.com/
http://syafiqaieqa.blogspot.com/
http://www.rienrose.com/
http://fyapelangireview.blogspot.com/

jangan lupa tau date kitaaa ! 1 RAMADHAN ni !

dan jangan lupa singgah Fya Pelangi Shopping Centre ! sekali tau. HIHI.

Comments

s.h.a said…
fayad..nakkk! hehe *muka x malu*
Zamani Abe said…
tumpang lalu.. (skodeng2)
membalas kunjungan kat sini... ada buah tangan ni jemput-jemputlah (^_^)

http://adhiemenulis.blogspot.com/2013/07/giveaway-x-clusif-pertama-by-adhie.html
DaiahXsite said…
menarik hadiah tu :)