Tips Mengenali Seseorang

okay ! entry untuk harini, sambung dengan mood psikologi. HEHE. entry ni adalah artikal yang fya buat untuk course fya sebagai edaran di USIM sebab fya ditugaskan as AJK Multimedia dan Dokumentasi. so, saje lha fya nak share jugak dengan geng blogger dan para pembaca sekalian. untuk perkongsian :)
by the way, isi kandungannya ade yang fya google, ade yang fya tambah as pendapat sendiri. so, kalau da pernah baca tu, faham - faham lha kann. lagipun, kajian manusia, biasa lha. ilmu manusia, terhad :)

then, kalau nak komen pape untuk penambah baikkan artikal ni pun, ape salahnya :) 
enjoy reading yeahh !

ehhem. kalau tak nampak tu, mohon tekan [ right click - open in new tab - zoom ] lha ea untuk tumbesaran menyeluruh ! >.<


Comments

hawiz said…
comel la blog ni..hihi
CekbOlat-bOlat said…
oh bolat pun ambil psikologi . best kaji personaliti manusia :D
baby comel said…
Nice info.. Saya suka letakkan tangan atas meja, yeah seorng yg happy go lucky peramah & sgt bergantung dgn org.. hehe,