| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

fyapelangi.com - New Born !

alhamdulillah. setelah letih sangat seharian, Allah masih izinkan nak update blog yang ' berwajah ' baru ni. HEHE. *padahal takde ubah ape pun pada design, kann ?


HEHE. entry ni sempena nak beritahu yang fyapelangi da ade domain sendiri ! HAHA. *err, perlu ke ? -..-" takde lha perlu sangat nak announce kann. cuma, kepuasan lha jugak. sebab asek kena detect as spam je. hangit jugak rasa hati ini -..-" then, tanpa membuang masa, segerakan diri beli domain dan disettlekan oleh Syafiq Ajis. lahirnya domain ni adalah pada 15 November 2012. kebetulan, fya start blogging pada 15 Ogos 2010. macam ade chemistry sket lha kat situ. HEHE.

so, lepas ni, fya akan lebih bahagia dalam dunia blogging yang sangat diminati ini walaupun ranking alexa kena start balik, haizz. biarkan sajaa. kalau difikirkan sangat, memang takkan jalan. kalau da nak guna domain sendiri tu, beli aje lhaa. ye dakk ?

1 Comment[s]:

Fendy said...

wahhh..ada domain..tahniah!

ShareThis