| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

You. Speechless.


tanya sama pokok, apa sebab goyangg. . .
jawab angin yang goncang. . .
terbang burung terbang, patah sayap diduga. . .
seandainya rebah, kau masih ada. . .
na na na na na. . .

err -.-"
nampak tak ke speechlesan tu ?


* sepanjang duduk U, aku tak pernah lagi kena kelas even tutor sekalipun pada hari jumaat. tetiba, naik sem ni, ade. kuliah + tuto lagi.
* cuba tengok jadual selasa, pengsan tak pengsan. kejadian yang serupa pada hari isnin untuk sem lepas -.-"
* kerap kelas pagi + malam. petang, takde. penat kot ulang alik. takkan nak stay fakulti plak :'(
* then, banyak subjek -.-"
* lagi ? ntah. abeh daaa.

speechless.

8 Comment[s]:

piko ija said...

hihi..gudluck yer

dEdEQ dE wIshEs said...

OLOLO .. MENGELUH ERK .. XMO XMO ..

SIS DLU PUN CAMTU ..

TP BILE DA ABES STUDY ..

PERGHH .. MULE RINDUKAN TIME2 PEGI KULIAH ..

ElixirReyn said...

haha.samo la kito weh

Norashiqin Kamaruzaman said...

hahha menguji minda dan kecomelan betol jadual tuh.eyhh tbe...hoho...all the best fya! ;)

amranaiman said...

rajin adik rajin.. rajin la belajar ;) hehe ( bls lagu huhu)

padin said...

kira ok la kelas kurg yg kul 8 pagi..

ana fatihah said...

ujian tuh..takpe2,u can do it!hehe..Good luck..Saya pulak first day nakgi kelas kat u esok.. :)

AfraaAinAhdia said...

sabo tau.. tu dugaan belajar.. pape pon sume kena hadap. nt da keje sume tu jadi kenangan yg ssh nak dilupakan ;)

ShareThis