| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Nak Jadi Ajen TOPUP MURAH ? :)



BERMINAT NAK JADI AGEN TOPUP ?

FACEBOOK :
TWITTER :

RM 50 - AM (ASSISTANT MANAGER) = Celcom 5.00%, Maxis 3.30%, Digi 2.20%
RM 45 - M (MASTER) = Celcom 4.75%, Maxis 3.20%, Digi 2.10%
RM 40 - D (DEALER) = Celcom 4.50%, Maxis 3.10%, Digi 2.00%
RM 35 - A (AGENT) = Celcom 4.25%, Maxis 3.00%, Digi 1.90%
RM 30 - R (RETAIL) = Celcom 4.00%, Maxis 2.90%, Digi 1.80%
RM 25 - FR (FIRST RETAIL) = Celcom 3.75%, Maxis 2.80%, Digi 1.70%
RM 20 - SR (SECOND RETAIL) = Celcom 3.50%, Maxis 2.70%, Digi 1.60%
RM 15 - TR (THIRD RETAIL) = Celcom 3.25%, Maxis 2.50%, Digi 1.50%
RM di atas adalah jumlah YURAN SAHAJA yang perlu dibayar untuk pendaftaran seumur hidup. namun, bole diupgrade jika mahu. 

modal ? TERSERAH. . . dengan serendah RM 10, sudah memadai.

maka, jika anda memilih pakej yang paling tinggi untungnya, AM. so, RM 50 ( yuran ) + katakan modal, anda nak guna RM 30 untuk jualan. so, RM 80 jumlah yang perlu dibayar untuk pendaftaran.

apa beza YURAN dan MODAL ?
YURAN dibayar sebab pendaftaran anda sebagai ajen. maka, hanya perlu bayar sekali sahaja.
MODAL adalah modal yang digunakan untuk jualan topup yang digunakan. jumlah modal juga bergantung pada anda sendiri.

* 1 SIM bole topupkan ke SEMUA RANGKAIAN ( termasuk number anda sendiri )
* topup boleh menggunakan cara TERUS MASUK atau PIN ( mcm kad )
* boleh tambah modal jika mahu. terserah, terpulang. bergantung pada anda kerana ia perniagaan anda dan untung 100% anda yang punya !
* boleh juga dijadikan side income ( terutamanya pelajar IPT ) untuk menambahkan pendapatan.
* boleh carik orang untuk daftar bawah anda.
* jangan risau, fya akan ajar satu persatu nanti :)

sebarang masalah, boleh terus tanya :)

SENARAI UNTUNG PENUH !


*tekan untuk lebih jelas


8 Comment[s]:

Azee Hana said...

boleh dapat duit poket...hii

dEdEQ dE wIshEs said...

BERMINAT .. BUT HOW

amranaiman said...

bermint.. tapi.... sush kalu niaga org nk topup tp xnk byr... huhu :P

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

nak tp nubby mesti xkasi..hehehe

Misz Mieza said...

Salam kenal.. MM datang terjah & follow sini dari "Senarai Bakal Di Review Tiga Suku" by MK Syahir..

Follow #494!

Happy blogging! ^_^


P/S : Macam menarik jer offer nih.. Boleh jugak buat duit poket kan? Nak try lah.. =)

Misz Mieza said...

Eh, pembetulan.. Follower ke #1722 tau.. Silap tadi.. Hehe..

-meeSUPERGIRL- said...

mcm menarik .. tp tak paam . haha . sory lampi sikit

nadhirahkamarudin said...

nak try , tpi kurang faham lah x)

ShareThis