Nak Jadi Ajen TOPUP MURAH ? :)



BERMINAT NAK JADI AGEN TOPUP ?

FACEBOOK :
TWITTER :

RM 50 - AM (ASSISTANT MANAGER) = Celcom 5.00%, Maxis 3.30%, Digi 2.20%
RM 45 - M (MASTER) = Celcom 4.75%, Maxis 3.20%, Digi 2.10%
RM 40 - D (DEALER) = Celcom 4.50%, Maxis 3.10%, Digi 2.00%
RM 35 - A (AGENT) = Celcom 4.25%, Maxis 3.00%, Digi 1.90%
RM 30 - R (RETAIL) = Celcom 4.00%, Maxis 2.90%, Digi 1.80%
RM 25 - FR (FIRST RETAIL) = Celcom 3.75%, Maxis 2.80%, Digi 1.70%
RM 20 - SR (SECOND RETAIL) = Celcom 3.50%, Maxis 2.70%, Digi 1.60%
RM 15 - TR (THIRD RETAIL) = Celcom 3.25%, Maxis 2.50%, Digi 1.50%
RM di atas adalah jumlah YURAN SAHAJA yang perlu dibayar untuk pendaftaran seumur hidup. namun, bole diupgrade jika mahu. 

modal ? TERSERAH. . . dengan serendah RM 10, sudah memadai.

maka, jika anda memilih pakej yang paling tinggi untungnya, AM. so, RM 50 ( yuran ) + katakan modal, anda nak guna RM 30 untuk jualan. so, RM 80 jumlah yang perlu dibayar untuk pendaftaran.

apa beza YURAN dan MODAL ?
YURAN dibayar sebab pendaftaran anda sebagai ajen. maka, hanya perlu bayar sekali sahaja.
MODAL adalah modal yang digunakan untuk jualan topup yang digunakan. jumlah modal juga bergantung pada anda sendiri.

* 1 SIM bole topupkan ke SEMUA RANGKAIAN ( termasuk number anda sendiri )
* topup boleh menggunakan cara TERUS MASUK atau PIN ( mcm kad )
* boleh tambah modal jika mahu. terserah, terpulang. bergantung pada anda kerana ia perniagaan anda dan untung 100% anda yang punya !
* boleh juga dijadikan side income ( terutamanya pelajar IPT ) untuk menambahkan pendapatan.
* boleh carik orang untuk daftar bawah anda.
* jangan risau, fya akan ajar satu persatu nanti :)

sebarang masalah, boleh terus tanya :)

SENARAI UNTUNG PENUH !


*tekan untuk lebih jelas


Comments

Azee Hana said…
boleh dapat duit poket...hii
dEdEQ dE wIshEs said…
BERMINAT .. BUT HOW
amranaiman said…
bermint.. tapi.... sush kalu niaga org nk topup tp xnk byr... huhu :P
nak tp nubby mesti xkasi..hehehe
Misz Mieza said…
Salam kenal.. MM datang terjah & follow sini dari "Senarai Bakal Di Review Tiga Suku" by MK Syahir..

Follow #494!

Happy blogging! ^_^


P/S : Macam menarik jer offer nih.. Boleh jugak buat duit poket kan? Nak try lah.. =)
Misz Mieza said…
Eh, pembetulan.. Follower ke #1722 tau.. Silap tadi.. Hehe..
-meeSUPERGIRL- said…
mcm menarik .. tp tak paam . haha . sory lampi sikit
nak try , tpi kurang faham lah x)