| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Blog = Hackers

assalamualaikum ;


taraaa ! HAHA. my new look. aku tak berniat nak ubah blog ni bagai. tapi, da sebab kena hack pada
10 / 08 / 12 yang lalu. maka, aku pun tukar lha. masuk ni, da kali kedua blog kesayangan aku ni kena hack.


ni lha wajah bila blog kesayangan aku ni setelah dihack haritu. siap letak lagu kot. lagu OST 7 Ramadhan. haa. kau hadoo ? -.-" err. aku malas nak cerita panjang, yang penting aku da tahu sape si penggodam ni. huu. pagi tu, aku nak sahur pun tak lalu bila aku terkenang nasib blog aku. dasattt >.<

see, nampak kann ? KPOP ! aku da lha tak bape berkenan ngan korea bagai ni. please lha. aku tak layan any types of korean okay. bila aku tengok pun, aku tido. da pernah try da -.-" bila aku da terkena macam ni, gilaa. sampai bebila pun aku takkan layan KPOP tu. argh. kesah ape aku. *see. punya lha geram VS trauma :O

first time aku kena hack, aku terima. fine. memang salah aku. aku cepat sangat amik keputusan. so that, emel aku terdedah. korang pernah dengar tak ' wussup ' ? yang kononnya, bila kita register, kita dapat duit. sekarang, prelaunch plak. haa. geng lha tu. siot. sampai skarang aku trauma nak sign up jenis macam tu. takpe lha. aku rela kerja sendiri, duit, aku pegang sendiri. yang aku percaya, churp - churp, nuffnang, heartbeat. yang lain, tak payahhh. aku tak percaya langsung. cakap lha ape pun.

kali ni, aku kena sebab taktik pishing. ade lha budak sekolah ni. mintak aku votekan dia. aku dengan niat aku yang baik ngah bulan pose ni, aku nak lha vote. aku da rasa lain macam da bila aku tekan. tapi, aku ignore je. so that, budak tu tolong berikan lha details aku kat hacker tu. kebetulan, budak tu jual domain tau. aku cakap kat dy yang aku nak. dy tak mintak emel ngan pass, tapi, dy tanya aku nak letak name domain apa. see ? hee. aku da terfikir. tapi, kenapa lha aku tak bertindak ? T____________T takpelah kann, menda da nak jadi :) haa. ni lagi satu, aku takkan tolong VOTE VOTE apa da. cakap lha ape punn -.-"

first time, masa aku cuti sem 1 lepas. juga pada tahun ni. kali ni kena hack pun, time aku ngah cuti sem. maka, hapuskan cuti sem. HAHA. -.-" ya Allah, rase kena tenyeh je hati ni T_____________T

ikutkan hati, aku memang nak hack balik si hacker tu. tapi, bila aku fikir balik, untuk apa ? kepuasan ? kepuasan tu, sekejap je. bila aku lawan, dy pun akan terus melawan. sampai bila, kann ? da lha. aku ada Allah, so, aku tahu apa yang lebih wajar. tak gitu ? ;) just kesedihan tu, hanya Allah je yang tahu. aku putus cinta pun, tak frust macam ni. cinta manusia, ape lha sangat. cinta blog, tak bole carik tapak lain. tak sama ! sampai makan pun tak lalu. nak buat ape, semua hilang mood -.-"

da tu, bole pulak hacker tu cakap, RESPECT US ? haktuihhh -.-" da buat naya kat orang, bole suruh hormat ? err. mohon terjun KLCC dari tingkat 23 dulu, bole ? then, aku akan hormat sepanjang hayat :) ya Allah, sabar je lha aku -.-" haizz.

eh, tak lupa juga kepada adik Faqihah Husni dan tutorial Wan Hazel. THANKS ! aku tak pernah guna template ni senanya. da alang tak kepalang, aku try lha. dapat belajar ilmu baru. see ? still ade hikmah yang Allah nak tunjukkan :) aku tahu, banyak yang tak kena. banyak widget penting yang aku tak letak. lagipun, aku da malas nak fokus SEO lha pageviews semua. time blog aku ngah naik rate tu, time tu lha kena hack. pandai both hacker tu cari masa. so, untuk kali ni, aku da malas. aku nak buat je ape yang aku suka. HAHA. takpe, suatu hari nanti, pasti aku akan kembali kepada matlamat yang asal :)


4 Comment[s]:

ElixirReyn said...

wahh.tahniah la blog dah makin comel =D

♥ Cik Zack ♥ said...

sabar ye syg. pendengki mmg mcm tu. hishh bulan2 pose pon lah kan. sabar tau.

selamat hari rye :)

dEdEQ dE wIshEs said...

EEEE .. TERUK JUGK MANUSIA NI .. WATPE LA NK DUK HACK YG PERIBADI ORG .. ISH ISH ..

SABAU KEWH ..

^_^

Norashiqin Kamaruzaman said...

hahha, smart gak dah blog ni...hehhe...cinta pada blog ta same ngn cinta pada manusia...hah same!! kikiki...

mmg bl buat blog utk BL tatap....rasa puas...klu org komen tu, BL kasi tambah baik skit je...but still nk maintainkan kecomelan..kikiki...

berat?? haha, biaq p la depa...xmo bukak BL pon ta kesah...kikiki...blog tu just for fun...hehe...iklan2...tu rezki sampingn ye dop... =)

ShareThis