| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Seloka Hari Raya !

assalamualaikum ;


*HEHE. sy jozannersz. hikhok !

acehhh. nampak macam semangat nak raya ke ? eh, mane adeee. HAHA. actually, takde lha semangat mane pun. just yang seronok, dapat jumpa family semua. yela, nak balik kampung sesama, payah. memasing busy. eksaited yang kat situ lha. HEHE. abes lha, confirm balik ni, fya kena buli >.<

insyaAllah, jumaat ni, family fya akan berangkat ke kampung halaman. di mana tanah tumpah
darahku ! ewahhh. huuu. mohon lha tak jem. sebab kena redah KL tu. grr. kalau jem, kematu lha dok dalam keta tu. tsk tsk. T__________T

ape kaitan ngan tajuk entry yeee ? ohoho, tu tajuk sempena fya da tukar lagu dari lagu Doaku Untukmu Sayang  ke lagu Seloka Hari Raya plak ! nanti, time abes mood raya, fya tukar lagi. HEHE. kalau tak suka, rasa macam memekak, fya da sediakan button turn pause di situ ;)

dan sebenarnya, bukan nak update pasal ni sangat. nak update pasal. . . . . . ehhh, rahsia. tapi yang pasti, bukan yang ni sepatutnya. tapi, oleh sebab photobucket ngah under maintainance lha plak, rosak mood nak update pasal tu. sebabnya, gambar semua dalam tu. *eh, sejak bila aku ade perasaan nak upload gambar ni ? ouh tidakkk ! :P

baiklah, rasenya, tu je kot. selamat menghabiskan sisa ramadhan. jangan lepaskan peluang sementara ada :) raya, raya jugak. shopping, shopping jugak. namun, jangan dilupakan saudara seislam kita yang tengah rusuhan bagai tu ea. bersamalah kita doakan ;)

so, macam mana raya korang ? share lahh ;)

3 Comment[s]:

Fikri said...

Raya kami besa2 ja.. hehe. Selamat hari raya, maaf zahir & batin :D

♥ Cik Zack ♥ said...

ewahhh menari smbil komen entry ni sbb dgr lagu rye. wkwkwk slmt hari rye syg :)

Miss BaNu said...

hehe jozannerz gak ker haha

ShareThis