| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Review - Filem SAM


* google image *

ehhhem. *batuk. da tengok filem ni ? fya ? ouh, yaa. baru suda tengok ngan schoolmates petang semalam. tadi, semangat berkobar nak buat entry pasal filem ni. tup tupp, tak bole nak bukak blog. siap kena remove. kaifa hal ? bape kali aku nak kena hack ni ? bosan k bosan. -.-" tapi, takpe lha. aku teruskan bukak itu ini untuk mendapatkan balik akaun google aku. *orang da biase kena, lain da perasaanya. HAHA.

then, alhamdulillah. dapat seperti sediakala. maybe, google saje nak test security aku kot. *hudnuszon -.-" yeahh, kembali pada topik asal. SAM. tahu tak ape maksud tu ? ape ? bukan sebab Shaheizy Sam lha. HAHA. tapi, Saya Amat Mencintaimu. haa. bole tahan lha sweet tu. tapi. . .

tapi ape mekk ? kalau aku, aku kurang serasi ngan ending sedemikian. but, thumbs up Syafiq Yusof. dy bole arahkan filem sedemikian pada umur yang lebih muda dari aku >.<. unsur suspens yang sangat mendebarkan. kawan aku dok sebelah, " eh, ni cerita hantu ke ? kau tak takut ke ? " HAHA. aku just cakap, " tak " dan terus melayan cerita ni. *Shaheizy Sam Hard Fan. HAHA. dan aku tak bole blah, aku ngah khusyuk tgk cerita tu, sambel ngap popcorn, ade suara belakang cakap, " eh, semua orang jadi gila ke ? ke aku je yang gila sebab tengok cerita ni ? " pffft. aku gelak. hilang fokus aku. HAHA. kenapa gila ? ape kaitan ? maka, sila lha tonton. HEHE.

dibintangi oleh pelakon yang ternama, Lisa Surihani, Shamsul Yusof, Neelofa, Azad Jasmin dan opcos heronya, Shaheizy Sam. oke, aku last beli sendiri tiket wayang adalah pada 2010. tu pun, sekali. next, cerita Hantu Bonceng kot. lepas tu, takde daa. semua orang support. kalau tak, aku rela tak tengok and jalan sensorang. HAHA.

last but not least, 


imah, myra, jaz, bila. THANKS ^^

4 Comment[s]:

KakiWayang.com said...

uuu..best kan cite ni..jemput comment di review kami di Kakiwayang.com juge...=)

c@pTa!n a!Dz@M said...

aku tak tengok pun .

PotiaCasaDelarossa said...

blm tgk lg... dah 10 thn x tgk wayang... asal gi wayang mesti citer x best... tidur dlm panggung wayang jek yg best sbb ada aircorn ekekek..

Eca Dwinky Asha said...

best ke ceta ne..xtgk lagi.

ShareThis