Remaja Gusar Apabila Umurnya Mencecah Angka 20 ?

assalamualaikum ;


kebayakkan remaja *including me T___T tak suka bila usia mencecah 20. da masuk 'alam lain' plak. da tua katenya ! da bole kawen da haaa. tapi, tidak untuk saya, 20 hanya angka. dalam hati, still 19. muda lagi gitu. HAHA. tak best lha da tak dapat nak mengaku 19. dan rasenya, remaja akan berasa paling best time 19. sebab tu usia angka 1, yang paling senior. #Eh. HAHA.



thanks mom & dad :)

special suprise gitu. aku tak sangka diorang ingat tau. aku buat sengap je. aku tengok, diorang pun macam busy je. tiba - tiba, ehhh ? HAHA. *blushing. siap ade Big Apple lagi. nyum nyum. tapi, tahun lepas, Pizza. #Eh. *demand lebih jap. HAHA. takde ape lha. ini pun, da lebih dari bersyukur da ni, alhamdulillah sangat. dan lebih aku rasa bertuah, tahun lepas, dalam bulan ramadhan dan tahun ni, jatuh pada Nuzul Quran 1433H :)

6hb Ogos 2012

juga kepada semua geng yang da wish untuk aku, kat fon, tweet, fb. ade yang siap call lagi, thanks ehh ! orang yang aku tunggu dari tahun lepas, tetiba ade tahun ni plak. pergh ! HAHA. even aku da hide birthday aku, aku da tipu, aku mengaku birthday aku hari lain, still ade yang ingat. tu namenya kawan sejati :)

matlamat tahun depan, aku tambah nak tutup wall plak. kalau korang tag sekalipun, confirm tak keluar wall aku sebab aku memang da private tag. then, aku takmo on twitter. serius punya nak hide. haa. nak tengok siapa lebih sejati. kehkeh.



thanks again, mom :)

dan kepada beloved classmate aku time aku form 2 2006 ;
Nurul Farhana ( 4hb ), Wan Hanisah ( 5hb ), Fatin Nabilla ( 7hb )

dan si 'kembar', Muhammad Khair ( 6hb )
HAPPY BIRTHDAY jugak kat korangg !

KAMI ANAK MERDEKA. HAHA.


akhirulkalam, alhamdulillah. segala puji bagiMu ya Allah. terima kasih kerana masih mengizinkan aku meminjamkan duniaMu. . .

Comments

assalam, owhh semalam ye hari lahir nye...cuma tahun lain..kikiki >.< selamat hari lahir fya! May Allah bless u always...=)

hehe, nak menguji kawan sejati nmpk? =p
Fya Pelangi said…
@Norashiqin Kamaruzaman : saje je. poyo lebihhhh. HAHA. thanks btw ;) hadiah mane ? haha.
Kira Kekuri said…
aku rasa x lambat lagi untuk ucap selamat hari jadi untuk awak kan?
SELAMAT HARI JADI!, May Allah Bless you. ;)


#jalan2 sini
-meeSUPERGIRL- said…
umo dh 20 nih tade ase nak bercinta. haha
AmyZana said…
happy belated birthday ! *sorry wish agak lambat sbb baru baca entri nih*

semoga lebih successful in life, in blogging life! ^^
Fya Pelangi said…
@Kira Kekuri : aah. belum lambat lg ni. cewah :P thanks btw ;)
Fya Pelangi said…
@-meeSUPERGIRL- : tak payah. grad pun belum. haha :P
Fya Pelangi said…
@AmyZana : waaa. osem punye wishhh ! >.< hihi. mekasih awak ;)
Azee Hana said…
hmm,,saya x kisah umur pon,,lagipon,,x sabar nk habis belaja lagi 2 tahun..hee..
amranaiman said…
selamat hari lahir.. semoga murah rezeki dan dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat :D
amranaiman said…
selamat hari lahir.. semoga murah rezeki dan dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat :D
Fya Pelangi said…
@Azee Hana : aah kann ? cepat meningkat usia, cepat abes belajar ! HAHA. lupe plak pasal tu :P
Fya Pelangi said…
@amranaiman : alhamdulillah, insyaAllah. terima kasih ;)
^^eKaTiKaH^^ said…
eh, tak terlambatkan nak wish HB? hehe.. Happye birthday. smile always :)
cynta ieda said…
selamat ulang tahun...umo hanya angka..penting kita sntiasa sihat n pandai jaga diri spya x nmpak tua..hahahhaha
hahah . memang pon . klw da masuk 2o tu dah takde belas2x lagi . tu yang rase diri da semakin tua. hehehe . btw, happy belated bzday :) . singgah sat http://ouhmylovely.blogspot.com/2012/08/blog-sarang-tebuan.html
Fya Pelangi said…
@^^eKaTiKaH^^ : eh, takk. bile2 pun bolee. hehe. terima kasih ;)
Fya Pelangi said…
@cynta ieda : kann ? HAHA. angka jee. jiwe kne muda gitu. ewahh. haha. thanks btw ;)
Mseh belum trlmbt ntok wish HAAAAPYYY bdayyyyyy kan ? =)))
Siti Aniza said…
happy birthday.. birthday saya 6 dec.. sama tak.. berapa bulan je dari awak.. tapi sama kan.. angka 6.. :)
Fyzal said…
ala 20 je pun. apa nak digusarkan. umur 20 sekrang bukan mcm 20 zaman 50-an dulu.
Fya Pelangi said…
@♥ainie muniera♥ : haa. tahu takpe. mcm tk best gitu. HAHA :P
Fya Pelangi said…
@♥ Cik Zack ♥ : hihi. ye, mekasih ;)
Fya Pelangi said…
@Siti Aniza : HAHA. boleee. kita serupa ;) hehe. thanks btw ;)
Fya Pelangi said…
@Fyzal : ye, betul jugak tu. ni, sekadar pendapat ;)
suffer8zine said…
den 22.8 anak merdeka x? heheh
Alynn Nyzaa said…
dah 20 dah kan...happy belated birthday :)
shafiqabdshukor said…
ah x pe.. 20 tahun..
muda lg pe..
huhuhuhu...
Fya Pelangi said…
@suffer8zine : hihi. bole bole :P
Fya Pelangi said…
@Alynn Nyzaa : hihi. syukran ;)
Fya Pelangi said…
@shafiqabdshukor : alam muda yg paling tua. eh. HAHA.