| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Kenduri VS Reunion

assalamualaikum ;
alhamdulillah, pada 23rd August 2012. sahabatku Nurul Widad dan Mohammad Iezwan *eh, betul ke spell ni ? telah pun sah bergelar suami dan isteri. majlis diadakan di Dewan Sekolah Izzuddin Shah, Ipoh. mudah - mudahan, perkahwinan korang berkekalan sampai ke syurga. buat Wan, pepandai lha kau jaga Wid tu ehh. HAHA.
alhamdulillah jugak, dengan kenduri korang da bagi peluang untuk kawan - kawan lain bertemu setelah sekian lama berpisah. ternyata, majlis korang ni benar - benar panas gitu. da lha tetiba je da bertunang. tup tup, tunggu sebulan, terus kahwin. tak disangka. waa, agak - agak, bole naik trending kat twitter tak ? HEHE.

okay, tu cerita kenduri. and now, nak sambung ngan cerita kami. ya Allah, rindunya aku kat kekawan semua setelah dalam 3 tahun tak bersua. semua da memacam gaya gamaknya ! lepas puas lepak kenduri, kitorang raya rumah blogger MyraCupcake plak. then, jenjalan Gunung Lang ! wee. an owesome day guys !





actually, banyak sangat gambar. tapi, yela kann. takkan nak upload semua. cukup lha sekadar ni kot. nak buat entry picisan je pun. kehkeh. next, engat nak buat entry pasal kronologi raya VS cuti sem plak. ahaks ! bole kot ehh ? harap, dapat jumpa korang lagi dengan hari bahagia seperti ini :) insyaAllah. . .

antara sahabat yang juga blogger, yang ade dalam picta atas ! HEHE.
http://captain-aidzam.blogspot.com/
http://imahsaadiah.blogspot.com/
http://decolourblocking.blogspot.com/

dan rumah yang kami beraya, siap dapat angpau lagi tau :P
http://myracupcake.blogspot.com/

5 Comment[s]:

c@pTa!n a!Dz@M said...

ala , aku baru cadang nak buat entry pasal neh . kenapa kau buat jugak ? sob .

Nyamuk Terbang said...

srnk la depa

myracupcake said...

untunglahh gambar aku satu pun xdak #okbai

amranaiman said...

waa jumpe kawan sekolah lama.. slmt hari raya :D

K O R I E said...

teringin plak nak masuk dlm gmbo awk tue.
sy suka la pergi reunion ;). dp lps rindu dkt kekawan lama.

ShareThis