| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Kemuncak IMAM MUDA 3

assalamualaikum ;


haa. korang layan IM ni ? sejujurnya, fya tak. rumah takde astro -_-" dalam finalist ni, fya kenal IM Naufal sorang je. sebab ? sebab beliau budak U fya. USIM ! same batch. just dy ni tua setahun tak silap sebab dy masuk sekolah tahfiz dulu. kenal dy ni dulu sebelum dy masuk IM lagi. sebab dy ni classmate kepada roomate fya. agak HOT orangnya. dan tak layan perempuan sebarangan. bayangkan, number perempuan classmate pun dy tak save -_-" maka, kome tak payah lha nak ngorat dy. wakaka. then, ade lha lagi tahu siket pasal beliau yang kini da jadi public figure ni. HO HO HO.

----------------------------------------------------------------------
Malam ini.. Kemuncaknya sudah tiba! Siapakah yang bakal dinobatkan sebagai Imam Muda Unggul? Saksikan Kemuncak Imam Muda 3, 9 malam ini, tayangan serentak di Astro Oasis (106) dan Mustika HD (134)

dari : IMAM MUDA

sedih jugak lha. kenapa tak buat lepas teraweh kann ? hurm,, takpe lha. mungkin mereka ade perancangan yang lebih bagus kot kann ? baikah, sehingga kita bertemu lagi.

akhirulkalam, All The Best. GO USIM GO ! HAHA.

7 Comment[s]:

Aesya Zealous said...

suka im naufal gak.. hoho

Fya Pelangi said...

@Aesya Zealous : hoo. geng ni :3

huahua said...

http://peaceder.blogspot.com/2012/08/peaceder-kemalangan-yang-sebenar.html.. follow me back

Cik tikah said...

cik tikah suka tgok IM Naufal tuh. sejuk mata memandang :)

amranaiman said...

wooo kawan dgn org fofular.. kem salam imam :D

Fya Pelangi said...

@Cik tikah : org betul2 menjaga tu :)

Fya Pelangi said...

@amranaiman : mmg rumah dy sebelah ni je. haha.

ShareThis