| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

I'm Jozannersz ! - Profil Johan Dan Zizan

assalamualaikum ;


yeah. memang fya mencari sangat profil diorang ni. akhirnya, jumpa jugak. then, rasa macam nak share je dengan korang semua plus serba sedikit pengetahuan fya tentang diorang ni. yeah, admit that I'm one of hardfan for Jozan :) rase tersentuh bila tengok friendship diorang ni. yela, yang mana baik, kita ikut. yang mana tak elok tu, buat tauladan. tak gitu ?

JOZAN. adalah nama yang tidak asing lagi dalam dunia hiburan tanah air. diorang start gabung bila jadi pengacara Raja Lawak Musim Kedua. sampai sekarang diorang still pegang rancangan tu. da masuk Musim Keenam. actually, fya sendiri tak berminat tentang gosip artis ni. tapi, start tengok Maharaja Lawak, baru nampak yang diorang ni best sangat. start dari tu, mula lha suka ngan diorang ni. Lawak Ke Der, Super Spontan and so on. siap hafal dialog kot. terhafal sebab asek tengok je. HAHA.


Nama Penuh : Mohamad Yazid Bin Mohamad Aziz
Nama Gelaran : Johan, Ah Chai
Asal : Ampang, Selangor
Status : Berkahwin
Tarikh Lahir : 13 Jun 1984
Umur ( 2012 ) : 28 Tahun
Nama Twitter Sebenar : @JohERAJohERA *yang lain, semua fake.


Nama Penuh : Razizan Bin Abdul Razak
Nama Gelaran : Zizan, Mael Lambung
Asal : Dungun, Terengganu
Status : Bujang
Tarikh Lahir : 15 April 1984
Umur ( 2012 ) : 28 Tahun
Nama Twitter Sebenar : @zizanrajalawak *yang lain, semua fake.

then, saje nak bg korang layan pictures of JOZAN ^^,

ML minggu 1


ML minggu 4


ML minggu 3


Jozannersz :)

2 Comment[s]:

Mohammad Thaqib said...

Rajin bena cari. Banyak masa terluang ke? ;p

FYA PELANG! said...

@Mohamad Thaqib : hee. jahat ! HAHA.

ShareThis