| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Hi Guys ! I'm Back !

assalamualaikum ;



haii semua, kabare ? harapnya, waras belaka. hehe. lama kann da tak update ? maaf lha to all followers, commentors, viewers yang sudi nak menapak kat teratak lama fya ni. lately, quite busy ngan esaimen lha, exam lha, program U lha. even ngah cuti semester sekarang ni. haizz.

dan esok, program bersambung. dapat lha rest sehari dua. tp, rest pun, bukannya rest sangat. ade je aktiviti sampingan untuk mencegah kebosanan. tengok macam sekarang ni. tadi, baru je lepas mandi air terjun kat semenyih dengan budak group. lepas maghrib sampai nilai. semalam pulak ke puchong ngan geng bloggers. lepas isyak baru sampai. patutnya, tido kan sekarang ni ? tapi, tak. dok mengupdate blog plak. apekann daya, untuk kome jugak. nampak tak permainan di situ ? kehkeh.

entah. tak tahu apa matlamat entry ni. just sekadar bercerita je lha kot even fya tahu takde sape yang berminat pun nak tahu senanya kann ? hihi. saje update pasal diri sendiri setelah almost a year menjadi blogger. asek isu semasa, idea, bosan jugak kann ? ye dakk ? :O

eh eh, korang ade twitter ? youtube ? tumblr ? kampus ? page ? haa. ape kate, share nak ? bole follow, subscribe, like ke ape ke kann. bole jugak mengisi masa lapang. hehe. nah, bawah ni, fya punya tau. 


fya quite aktif kat twitter lha. fb, memang tak. ni pun baru je reactivate balik akaun fb. tapi sekarang, mcm maleh nak online sangat. prefer to watch JOZAN shows je. sometimes, search jugak lha kat youtube shows deme ni. eh, kome ade yang jozannerz jugak tak ? bole join the club ni :D fya suka deme ni sebab ukhwah deme ni, sangat kuat and sweet. deme style, tak lupa salah sorang antara deme ni haa. lagipun, shows deme memang lawak kann ? kadang, mengekeh jugak gelak. hehe.

wahh. da banyak sangat fya melalut ni. apa kata, fya mengundur diri dulu kot. again, jutaan kemaafan kepada semua yang fya tak sempat nak balas jejak, follow back, comment back, sorry yaa ~ mohon jangan terkecik hati, terasa hati plak yaa. jangan risau, fya tak pernah lupakan korang, insyaAllah :) hanya Allah saja lha yang dapat membalas budi baik korang tu tau ^^,

psst : jangan lupa beli novel fya bergabung dengan sorang lagi kawan pada hujung tahun ini atau awal tahun hadapan tau ! ;)

2 Comment[s]:

Phat said...

senyap2 tulis novel ke

FYA PELANG! said...

@Phat : hehe :)

ShareThis