Terbaru ! - Extension Untuk Berchatting Di Twitter.

assalamualaikum ;

twitter merupakan laman yang dicipta selepas facebook. dan pengguna twitter juga tidak kurang hebatnya. rata-rata artis mahupun orang biasa gemar menggunakan twitter kerana ramai yang berpendapat bahawa laman twitter akan membuat sesama pengguna lebih rapat berbanding facebook.


eh, kome ade twitter jugak ? ape lagi ? jom follow memfollow ! fya pun lebih aktif ditwitter berbanding laman sosial media yang lain :)
baiklah. sekarang, nak tahu tak ape yang fya jumpa ? fine. rasenya, ramai dah tahu. tapi, saje nak share kepada sesiapa yang tak tahu. twitter sekarang da bole chatting macam facebook dan myspace tau. caranya ?

simple. kena install http://bonfire.im/extensions/, dan siap ! :)

ni kalau kat fya punya.


tp kann, orang yang ade install chat baru kita bole chat jugak ngan dia. so, tunggu ape lagi ? moh lha kitaaa ^^,

Comments

Sally Yatiey said…
Baru tahu tentang perkara ni. Thanks. hehe. :D