Segmen : Doodle Nama Saya Part 2

assalamualaikum ;



huu. akhirnya, alhamdulillah ! berjaya jugak aku join segmen Brader Apit ni. haritu aku nak join, da ramai. ade sekali tu, aku nak join, siap da copy banner da. entry pun da siap separuh. tetiba lappy hang. sabar je lha ==" ade jugak aku nak join, tarikh da tutup :O huu. banyaknya dugaan. at last, dapat jugak ! hehe ^^,

kalau korang nak tahu lebih lanjut, bole klik banner itu taww ~
sebelum terlupa, nak tag :
http://coretanakhir.blogspot.com/
http://sayabudakbejurus.blogspot.com/

butiran yang ingin diletakkan :
nama : Fya Pelangi
warna : Biru ( #2E64FE )

DONE !
mudah - mudahan ade rezeki ^^,

Comments

singgah sini..

ada masa ke?
Dah join ke segmen miss z?Kalau blm meh join


http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html
saya dtg jalan2 kat blog awk..dri segmen yg sama..jom follow sy :)
http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/segmen-doodle-nama-saya-part-2.html
saya dtg jalan2 kat blog awk..dri segmen yg sama..jom follow sy :)
http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/segmen-doodle-nama-saya-part-2.html
Hafizzi Aziz said…
Tahniah. Nie doodlenya.

http://4.bp.blogspot.com/-mrHD3GGM61E/T61KO8kT07I/AAAAAAAAIOQ/UW859jVXG1A/s1600/Fya+Pelangi.png