| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Segmen : Doodle Nama Saya Part 2

assalamualaikum ;



huu. akhirnya, alhamdulillah ! berjaya jugak aku join segmen Brader Apit ni. haritu aku nak join, da ramai. ade sekali tu, aku nak join, siap da copy banner da. entry pun da siap separuh. tetiba lappy hang. sabar je lha ==" ade jugak aku nak join, tarikh da tutup :O huu. banyaknya dugaan. at last, dapat jugak ! hehe ^^,

kalau korang nak tahu lebih lanjut, bole klik banner itu taww ~
sebelum terlupa, nak tag :
http://coretanakhir.blogspot.com/
http://sayabudakbejurus.blogspot.com/

butiran yang ingin diletakkan :
nama : Fya Pelangi
warna : Biru ( #2E64FE )

DONE !
mudah - mudahan ade rezeki ^^,

4 Comment[s]:

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah sini..

ada masa ke?
Dah join ke segmen miss z?Kalau blm meh join


http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

DAIRI SEDETIK LEBIH said...

saya dtg jalan2 kat blog awk..dri segmen yg sama..jom follow sy :)
http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/segmen-doodle-nama-saya-part-2.html

DAIRI SEDETIK LEBIH said...

saya dtg jalan2 kat blog awk..dri segmen yg sama..jom follow sy :)
http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/segmen-doodle-nama-saya-part-2.html

Hafizzi Aziz said...

Tahniah. Nie doodlenya.

http://4.bp.blogspot.com/-mrHD3GGM61E/T61KO8kT07I/AAAAAAAAIOQ/UW859jVXG1A/s1600/Fya+Pelangi.png

ShareThis