| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Wah ! Blog Fya Pelangi Masuk TV ?

assalamualaikum ;


hahh ! gempak siot tajuk. betul ke memain ni ? jappp. nak amik penyapu, nak bersihkan teratak blog ni jap ea. fuhhh ! berhabuk ! yeah. mintak maaf ea da lame tak update. ntah. sejak masuk semester 2 ni, macam susa pulak nak bukak blog. asek lha tweet, tweet, tweet sampai kena limit.
masuk tadi, 18 kali kena tweet limit >.<

okayy, balik kepada tajuk. adakah ianya kebenaran ? mari kita saksikan :D



so, amcam ? sekarang, mahu percaya enggak ? HAHA. alhamdulillah, blog fya terpilih untuk segmen AdaIT untuk ruangan BLOG PILIHAN dalam rancangan Apa Kata Wanita ( AKW ) bersama Zamzarina Zambri di TV 1 dan TV 2 ( siaran ulangan ). actually, fya sendiri tak sangka terpilih untuk ruangan segmen ini. tup tup, ada kawan tolong bagitahu. unntunglah dia pun sempat snap gambar atas ni >.< beliau adalah Yuu Esahal. terima kasih ea :) kalau lha fya tahu dari awal, pasti fya takkan biarkan blog fya berhabuk ouh >.<

wa akhiran, jutaan terima kasih kerana pihak AKW sudi memilih blog fya :)

di sini, fya sertakan link blog Zamzarina Zambri sendiri di SINI dan fan page ApaKataWanitaZamzarina yang boleh untuk korang terjah ! :)

psst : nanti, kalau fya da dapat rakaman siaran tersebut, fya tunjuk kat korang tau ^^,. and and, jangan lupa LIKE entry dan fan page >.<

13 Comment[s]:

AMNA said...

Waahh , bestla :)

Tahniah~! :)

http://akubencihacker.blogspot.com/2012/03/saya-tak-pandai-tulis-karangan-bahasa.html

Tolong tulis komen ape-2 je kat entri ni~! :3

nadira :) said...

Wahhh , tahniahh :D

faiz fakhirin said...

waaaaa....nk signnnnnnnn...boleh?...hehe

Afiq Yassin said...

wah.. tahniah k

nia marlissa said...

tahniah\

done follow u 1393

Yuu Hidayu said...

untung lah kannnnnnnnnnnn :D

Nekisya said...

TAHNIAH YAH.....

syahirah said...

salam.

mabruk.. :) saya suka pelangi~ :D

I'm Niana said...

tahniah (;

ILA SYAMILA ♥♥ said...

tahniah fya. popiker dah dia. jgn lupa kita kayyy :(

missgadyz said...

tahniah fayad.. xsangka.. akak tumpang happy... semoga perjalanan blog nie tak terhenti di sini ya..

Farhan AJ said...

untunglah fya :D tahniah

eelsor matis said...

assalam fatin ni busu roslee
dh lma x tgok blog ni hr ni buka wahhh suda ada perkembangan besar nmpak TAHNIAH n keep it up
wassalam

ShareThis