Wah ! Blog Fya Pelangi Masuk TV ?

assalamualaikum ;


hahh ! gempak siot tajuk. betul ke memain ni ? jappp. nak amik penyapu, nak bersihkan teratak blog ni jap ea. fuhhh ! berhabuk ! yeah. mintak maaf ea da lame tak update. ntah. sejak masuk semester 2 ni, macam susa pulak nak bukak blog. asek lha tweet, tweet, tweet sampai kena limit.
masuk tadi, 18 kali kena tweet limit >.<

okayy, balik kepada tajuk. adakah ianya kebenaran ? mari kita saksikan :D



so, amcam ? sekarang, mahu percaya enggak ? HAHA. alhamdulillah, blog fya terpilih untuk segmen AdaIT untuk ruangan BLOG PILIHAN dalam rancangan Apa Kata Wanita ( AKW ) bersama Zamzarina Zambri di TV 1 dan TV 2 ( siaran ulangan ). actually, fya sendiri tak sangka terpilih untuk ruangan segmen ini. tup tup, ada kawan tolong bagitahu. unntunglah dia pun sempat snap gambar atas ni >.< beliau adalah Yuu Esahal. terima kasih ea :) kalau lha fya tahu dari awal, pasti fya takkan biarkan blog fya berhabuk ouh >.<

wa akhiran, jutaan terima kasih kerana pihak AKW sudi memilih blog fya :)

di sini, fya sertakan link blog Zamzarina Zambri sendiri di SINI dan fan page ApaKataWanitaZamzarina yang boleh untuk korang terjah ! :)

psst : nanti, kalau fya da dapat rakaman siaran tersebut, fya tunjuk kat korang tau ^^,. and and, jangan lupa LIKE entry dan fan page >.<

Comments

AMNA said…
Waahh , bestla :)

Tahniah~! :)

http://akubencihacker.blogspot.com/2012/03/saya-tak-pandai-tulis-karangan-bahasa.html

Tolong tulis komen ape-2 je kat entri ni~! :3
nadira :) said…
Wahhh , tahniahh :D
faiz fakhirin said…
waaaaa....nk signnnnnnnn...boleh?...hehe
Afiq Yassin said…
wah.. tahniah k
nia marlissa said…
tahniah\

done follow u 1393
Yuu Hidayu said…
untung lah kannnnnnnnnnnn :D
Nekisya said…
TAHNIAH YAH.....
syahirah said…
salam.

mabruk.. :) saya suka pelangi~ :D
I'm Niana said…
tahniah (;
tahniah fya. popiker dah dia. jgn lupa kita kayyy :(
missgadyz said…
tahniah fayad.. xsangka.. akak tumpang happy... semoga perjalanan blog nie tak terhenti di sini ya..
Farhan AJ said…
untunglah fya :D tahniah
eelsor matis said…
assalam fatin ni busu roslee
dh lma x tgok blog ni hr ni buka wahhh suda ada perkembangan besar nmpak TAHNIAH n keep it up
wassalam