| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Salah Aku Kahh ?

assalamualaikum ;

SITUASI 1

sedang sibuk memping entry blog ke sana ke mari, sambil mempromote blog dengan menggunakan ayat " jom melawat ke blog saye ! hari ni saye buat entry best tau ! ". tetiba. . .

dia : awak blogger jugak ke ?
aku : tak. kbai.

SITUASI 2

dia : kau siap nak pegi mane tu ?
aku : ouh. aku siap nak pegi pantai Port Dickson ngan family aku. bercuti kat sane hujung minggu ni.
dia : korang nak buat ape kat pantai tu ?
aku : tanam jagung. boleh ?

Credit Gambar : Member Sekolah Aku, Firdaus.

SITUASI 3

sedang asyik menyapu sampai sambil menyanyi lagu artis baru lelaki popular, Hazama yang bertajuk ' Cinta Teragung '. tetiba ada suara yang menyapa aku di belakang. dan aku sangat terkejut.

dia : hai temah ! buat ape tu temah ?
aku : tebang pokok.

SITUASI 4

aku : awak. comel lha blog awak ni. bole tak saye nak request tutorial camne nak buat macam awak ni ?
dia : ouh. bole je awak. kejap lagi saye buat tau :)

sebulan selepas itu. . .

dia : eh, awak. awak da check kat blog saye belum pasal tutorial tu ? penat saye buat untuk awak tau.
aku : eh, da. saye da check da, and saye da guna. thanks sangat bantu saye. eh, kenapa awak ?
dia : huh ? awak da guna ? mane ? takde pun kat blog awak ?
aku : err. ade ke saye cakap nak guna tutorial tu untuk blog saye ? -.-"
dia : !@#$%^&*()

SALAH AKU KAHH ?

; geram. tak bole nak bukak twitter. ape kes ntah -.-"

8 Comment[s]:

Yana Libra said...

No comment..huhu~ :p

AienAiril said...

salam ziarah jemput lawat disini dan dapatkan barangan muslimah dan koleksi buku2 menarik dr ustaz riduan serta hadiah istimewa.semoga mendapat manfaatnya~ :)
http://e-storebasyirah.blogspot.com/p/pembukaan-e-store-basyirah.html

Phat said...

budi bahasa budaya kita huhu

khalila ishak said...

huhuu.. lain org, lain penerimaannye ;)

.........cP~ said...

Errr....Tak tau nak cakap..

Nyamuk Terbang said...

*speechless*

Tyikhya Sharfyikha said...

Ahahha,,, lawak gila,,,
aku sokong dialog yang bergelar "aku"
awesome entry lah,, nice,!!!

nurmujahidah said...

pening :D

ShareThis