Cerita Hantu Paling Best Di Malaysia !

assalamualaikum ;

haii. ape khabar semua ? cewahh. saje bertanyakan khabar. nak amik hati jap. hehe. yeah, what i am going to update today ?

yeah. saban hari, cerita genre seram di Malaysia kian meningkat. pengarah dan producer seolah - olah suda lansung tidak memiliki idea bernas untuk membikin filem. semua pakat nak buat cerita seram. then, bila pergi tengok ngan couple kat wayang, bole lha nak peluk bagai ehh ? eheh.

sekadar gambar hiasan
takpe lha. yang tu, kita tolak tepi. aku yakin, kebanyakkannya da tahu mane yang patut and mane yang tak. cuma, ape yang aku nak ketengahkan, rata - rata cerita hantu sekarang, takde lha seram mane pun. kadang, dari seram, bole pulak nak gelak. what the -.-"

sekadar gambar hiasan

takpe lha. walau ape pun, tu semua just pendapat aku je. by the way, bagi aku, still ade cerita kita yang genre seram, menjadi ouh ^^ nak tahu tak ape ?

first ;




bagi aku, bole tahan lha cerita ni. menjerit aku nengoknya. HAHA. nak DOWNLOAD ?
>>>> SINI <<<<

next ;


cerita ni, aku takde lha rase seram mane. tp, pengarah pandai buat aku terkejut sane sini. so, i think, bole dikategorikan sebagai bole tengok lhaa ~


okayy, tu untuk bagi genre seram. bagaimana pulak dengan genre komedi seram ?



















pendapat korang, cemane pulak ? jom kongsikan ^^


semua sumber gambar : google

Comments

Faleeq Harees said…
ye betui!!! cuba la depa pigi bikin filem pasal buaya ke, basikal ke,
rimau jadian ala2 wolfman ke..kan bguih?
[ wanni ] said…
siyez wanni lagi suka cerita komedi seram, hihi~

Wayang macam tu pun leh buat wani tengok dari celah-celah jari saje, haha~