BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

assalamualaikum ;

* klik untuk join *

aku pun, start serious berblogging lepas aku habis matrik dulu. sejak tu, aku faham ape matlamat aku berblogging :) so that, nak tahu jugak lha kelemahan aku ape :)

simple. kenapa aku nak orang kritik blog aku ?

1 ) aku nak tahu lha kann ape kelemahan blog aku dari segi design, entry. ape yang kurang lagi kann ?
2 ) sebab, aku pelik. ade jugak orang kutuk blog aku kat belakang, pasaipa ? nape tak straight je ? so, aku bagi chance besar ni ! eww eww.
3 ) and aku nak tahu, agak - agak, aku ade peluang tak nak maju dalam dunia blog ni ehh ?

; insyaAllah aku akan reply dan ke blog korang semua semula komen yang sudi mengkritik :)

Comments

Bee Shaz wals said…
dari segmen yang sama.
shaz rasa yang lain takde masalah kot cuma tulisan kecil lah hehehee kena orang macam shaz yang rabun ni berair mata nak baca..itu jer kot.jom kritik blog shaz pula
Bee Shaz wals said…
dari segmen sama
totally okey lah cuma tulis bagi besar sikit.shaz ni rabun so ada masalah kalau nak baca tulis halus-halus ni yang lain da ok da
Arra Ahmad said…
apesal header kamu bergerak?
haha..xtau nak komen apa..

jom kutuk blog sy
CekbOlat-bOlat said…
oh..okay je.. ceria :)
CekbOlat-bOlat said…
oh..okay je.. ceria :)
kikilala said…
headernya lawa, tapi kalau warna pink tu ada tambah border mungkin lebih jelas perkataannya :D
kayrun nadea said…
header mcm kusam sikit.hehe
http://kayrunnadeabunga.blogspot.com/
missina said…
haii,,join segmen yg sama,,pendpt ikhlas akak yg voice out tu macam serabut skit,,maybe sbb corak background nye tu kut,,sekiann,,neway dah follow sini,,^^
apisv2 said…
dtg mengunjung dan kritik ;p
jgn lupa dtg blog apis sekali ;D
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html
bebeldotsorang said…
Assalamualaikum,

Saya nak kritik sikit je. Blog description awak susah nak baca la. Maybe boleh letak outline dkt font tu ke atau tukar kaler font dia. Terima kasih :)

http://bebeldotsorang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html
Cik Kay Jue said…
blog awak ok..


http://kayjueblog.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html
ainna baijan said…
salam....dari segmen yg same!

nice blog,

tpi sikit suram....may be tak try other combination colour pada blog...

do come to my blog!
http://ainna193.blogspot.com/

thnks:)
Qarr Jalil said…
selalu gak jadi silent reader kat sni..wakaka

ok da ni..kaler nye pun dah oke..:)

http://faqarabduljalil.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html
BERT said…
simple itu menarik macam blog ni la..

datang dari segmen yang same lalu terfolo disini.. happy blogging yaa
FL blogh0use said…
yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^
hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)
Fadzmie Mohamad said…
Overall design, terbaik! Sejuk mata memandang. Cuma kaler untuk tagline header tu boleh bagi gelap skit, sbp tak berapa nampak. ;)
deno said…
simple. itu yg deno suka :) deno folow sini(^_^)
deno said…
simple. itu yg deno suka :) deno folow sini(^_^)
LINDAHERY said…
singgah sini..dok nilai ke?? akak dok PD :) DAH follow
FairuzJaafar said…
kemasnyer bloggg.. :)
twynzshophouse said…
SALES DI TWYNZHOPHOUSE http://twynzshophouse.blogspot.com/2012/02/24-hours-sale.html
Anonymous said…
Make $1,000's Weekly with a Health Internet Business of Your Very Own

Now get a complete fully-operational "Health eBiz" in a box!

This amazing site:

* Closes sales automatically for you!

* Has a complete electronic sales manager that makes all upsells for you!

* Collects subscribers and leads automatically!

* Contains a complete "health e-Mall!"

* Contains up to 90 additional income streams!

* Contains several powerful videos!

Has a "live" spokesmodel that walks out onto your visitors' screens and closes up to 396% MORE sales for you!

Includes complete professional set-up by Expert Web Development & Programming Team!

This NEW "Health Biz In a Box" complete and fully-operational website allows you to make all the cash you want from a fully-operational automatic cash-generating web business!

Read how it works here:

=> best affiliate website

But rumor has it there may be a ceiling on the number of these Internet "health-biz" sites being given out in order to avoid everyone having one and risking market saturation.

Join the ranks of these people above and read how it works by going to:

=> best affiliate website