BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU

assalamualaikum ;

* klik untuk more *

hurm,, aku yakin blog aku ni patut dibaca. sebab, isu dalam blog aku, global. bergantung pada mood aku. kadang, berentri santai. kadang, berita. tak kurang juga, kadang aku mendoodle tau. tengok lha. and then, ade jugak bagi perkongsian bersama :) so,tak rugi kann kalau baca semua entry dalam blog ni ? :)

Comments

cik pha said…
okeyhh aku baca weyh
Fendy said…
singgah dari segmen yang sama..
follow sekali

jemput singgah yer

http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html
SuparMan SuaRez said…
Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak! Harap Singgah Blog Kite Jugak K... Hee

http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html
gadish_bengang said…
follow segment BA . .
salam singgah ^^
singgah blog kite if rajin . .

http://gadisbengang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html
Pka Rahim said…
hi! singgah dr blog abg ben :)
dr segmen yg sama jugaa.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html
hai salam perkenalan, jom g blog saya pulak =)
Zaki Muhammad said…
Salam dari segmen Abg Ben ni :)
hihihi singgah sini
pandang kanan, kiri, atas, bawah dan ikut kamu :)
jom jenguk2 saya pulak.

http://zetchixy.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html
karmilaillang said…
singgh cni tambah ilmu =)

http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html
Shazana Hanis said…
datang dari segmen yang sama..nak ucap hiii awak ;)
MiSsKonsPiraSi said…
macam syok jea segmen ni..nak try gak la.. tapi layakka misskonspirasi si budak baru ni
hudahassan ^^ said…
blogwalking dari group yg same :)
cik Lily said…
HAi, ssalam perkenalan.
Dari segmen yang sama!
dwaty said…
memang ramai yang baca blog ni...

salam kenal
Hai fya
-datang singgah dari segmen abg ben
azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html
Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
Dah follow awak pun..

http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html
Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Jika sudah follow blog saya, terima kasih.. Jika belum, follow yea.. Sy datang untuk follow kamu.. :)

Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html
^^eKaTiKaH^^ said…
hai hai hai. singgah sini dari segmen yg same. salam perkenala.. hehe :)

#Happy berblogging :)
dyabunga said…
singgah dari segmen yg sama..jemput singgah ke blog dya..:D
9n0L4 said…
dari blog BA terus lepak sini & follow juge. lucky no 1303. hee. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html
myu said…
Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)